Следва

Bye-bye, body acne! Всичко за трайно потушаване на телесното акне

"Мъжете обожават червените нокти“, но има и по-добри маникюри

Последната тенденция от TikTok е малко проблематична, ето защо

Nails преди 1 година

Ако ви кажем, че мъжете много обичат червения лак за нокти и ако незабавната ви реакция е „И?...“, ние сме с вас. Най-новата тенденция за красота, превзела TikTok (знаем, че има много), поставя под въпрос ярко алените лакирани нокти и твърди, че мъжете са вродено привлечени от тях. Откакто потребителят GirlBossTown за първи път публикува за теорията на страницата си, „RedNailsTheory“ получи над 11,5 милиона гледания на приложението.

Ясно е, че това е стара дискусионна тема. В своето вирусно видео GirlBossTown, известна още като Робин Делмонте, обяснява, че всеки път, когато лакира ноктите си в червено, мъжете, които се интересуват от нея бързо нарастват като число. "Но защо, чувам ви, че питате? Отговорът е директно взет от техните думи: "о, харесва ми цвета на ноктите ти“. По принцип червеното често се възприема (поне от експертите и интересуващите се от трендовете в маникюра) като цвета на ноктите на баба... И наистина, през 80-те и 90-те, докато растяхме, жените носеха много червени нокти, особено майките ни“, казва Робин.

@girlbosstown Reply to @meganandliz @tinx @serenakerrigan ♬ original sound - GirlBossTown

„Странно мисля, че момчетата са привлечени от червени нокти, защото им напомнят за техните майки, когато са се грижили за тях", продължава тя.

Откакто стана вайръл, жените в целия TikTok подлагат теорията на изпитание, боядисвайки ноктите си в различните нюанси на пурпурното, за да видят дали концепцията има някаква тежест.

@chiaraking Never going back #rednailtheory #rednails ♬ super freaky girl x luxurious - xxtristanxo

"Всичко звучи добре, но наистина ли трябва да тичаме до салона в името на мъжкото внимание? Аз съм първата, която си резервира маникюр след новините за новата тенденция, но всичко това в името на мъжкия комплимент? Не, по-скоро ще се въздържа", коментират дами в социалната мрежа. 

С наближаването на пика на есента наблюдаваме вълна от други нюанси, в които да инвестираме доста повече. От нашата непоколебима любов към остъклените нокти à la Hailey Beiber до новите неутрални, ето 3 тенденции, които обичаме и с които заменяме червените нокти тази есен. И не защото не искаме да ни ухажват, а защото повече ни харесват, при цялото ни уважение към асоциациите на ухажорите.  

Перфектни, като от стъкло

Хаштагът #haileybiebernails е актуален от известно време и има защо. Перленият маникюр може да се похвали с преливащ завършек, а майсторът на ноктите на Хейли, Зола Ганзориг, разкрива, че е използвала базово покритие OPI, преди да нанесе OPI гел цвят в „Funny Bunny“ отгоре. След това, след като нанесе топ лак, тя използва пудрата OPI Chrome Effects Powder в „Tin Man Can“ за това блестящо покритие. Намираме я за много красива, затова пренасяме тази лятна тенденция в есента.

Новото неутрално

Някои от нас имат нездравословна връзка с нюанса "лате", дотолкова, че стените на спалните ни са боядисани в този нюанс. Същото се отнася и до ноктите ни този сезон. Благодарим на главния експерт по маникюра в Chanel, Бетина Голдщайн, за това, че публикува най-типичния есенен маникюр, като нанесе различни кафяви нюанси върху всеки нокът. Красиво е, иде ти да си схрускаш ноктите (четете още: Точният лак за нокти, в който се омъжи Джей Ло, и откъде го купуваме). 

Сладки френски връхчета

Френският маникюр с връх е класика, но ако ви е скучно, опитайте от цветното разнообразие, което е навсякъде в момента. Известният майстор на ноктите Срейнин Пенг наскоро показа този вид маникюр, а инстаграм емисията на DryBy предлага цялото вдъхновение, от което се нуждаете, включително с неонови геометрични дизайни.

More Nails