Следва

Отново Дженифър Лопес за Coach, кампания с предизвестен успех

Дева Касел на ревюто на Dolce & Gabbana, мама Моника Белучи на първи ред

Много красивата Дева Касел продължава сътрудничеството с Dolce & Gabbana, което майка й, Моника Белучи, изгражда в продължение на години.

 

Celebrities преди 1 година

18-годишният модел дефилира на шоуто на италианската марка в Милано, представяйки секси дантелено творение от колекция Пролет/Лято 2023. 

Докато красивото момиче дефилира по подиума, Белучи гордо я следи от престижния първи ред в компанията на колежките си Бианка Балти, Ева Херцигова и Ашли Греъм (четете още: Топмоделите на 90-те и порасналите им дъщери - прилики и разлики).

57-годишната актриса носи по повода черен моден ансамбъл от италианската луксозна марка, на която е посланик, лице, тяло и каквото се сетите в продължение на десетилетия.

За вечерното парти, организирано от марката, Белучи носи друг тоалет на D&G, като едновременно позира с подозрително отслабналата и много ефектна Ким Кардашян, която сътрудничи в подготовката на колекцията за идните пролет и лято на Доменико Долче и Стефано Габана, явявайки се нещо като кодизайнер, както подробно писахме.

More Celebrities