Следва

Уличният стил на звездите: Меган Фокс и новият й бюст в Милано

Принцовете на Уелс с първо пътуване след като получиха новите титли - Катрин очарователна

Кейт Мидълтън и принц Уилям правят първото си пътуване из страната, след като получиха новите си титли принц и принцеса на Уелс

 

Celebrities преди 1 година



Пътуването им започна точно от Уелс: двамата посетиха остров Англеси, мястото, но което наемат симпатична къща в самото начало на съвместния си живот. Там преминават и първите месеци от живота на големия им син, принц Джордж. По време на посещението си на острова Кейт и Уилям разговаряха с местните - настроението е видимо прекрасно, траурът е "счупен", принцесата сияе, бъдещият крал също е в чудесна форма. За модния протокол: Катрин носи черен панталон, съответстващ черен пуловер от кашмир и палто, което само прилича на Gucci, иначе е на предпочитаната от принцесата британска марка LK Bennett, а точният модел е Spencer Red Recycled Wool Blend Snaffle-Detail Coat (на цена от 599 британски лири). Дрехата е избрана съвсем неслучайно - всички експерти и добре запознати с летописа на кралските изяви хора веднага направиха връзката, че палтото е в същия цвят като дрехата, избрана от предишната принцеса на Уелс - Даяна, при първото нейно посещение в страната (четете още: Копие на оригинала: Меган Маркъл цитира тоалетите на принцеса Даяна на турнето в Хага (и защо се налага това)).    

Много мил момент от въпросното посещение ще остане в историята - принцът и принцесата на Уелс се разговориха доста дълго с един четиригодишен сладкиш - момченцето бе доведено специално от мама, за да поздрави членовете на кралското семейство - възможност, която повечето британци знаят, че се пада веднъж в живота. Момченцето връчи на красивата Катрин букет цветя, тя клекна до него и дълго беседва с младия почитател, преди да покани и по-срамежливия си съпруг да се присъедини към симпатичния момент на нережисирано общуване. 

Предвижда се двойката да продължи пътуването си през Северен Уелс, след което ще посети Суонзи.

В Холихед двамата ще посетят спасителна станция и ще се срещнат с доброволци, а в Суонзи ще отидат в църквата „Свети Тома“, превърната в читалище, където се помага на хора в трудни житейски ситуации. Наситена програма, изчислена до най-малкия детайл.

След като принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха обявени за принц и принцеса на Уелс от крал Чарлз III на 9 септември, те обещаха да посетят Уелс при първа възможност, за да „задълбочат доверието и да засвидетелстват уважението си към народа там“. Сега двойката ще трябва да посещава Уелс по-често в новия си статут: следващото им пътуване се очаква да се състои преди Коледа.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън получиха новите си титли след смъртта на кралица Елизабет II, когато бащата на Уилям, Чарлз III, се възкачи на британския престол. Принц Уилям е вече първи по ред за наследяване на трона.

Интересното е, че много британци призоваха за премахване на титлата принц на Уелс: петицията събра повече от 35 000 подписа. Но други са на мнение, че традициите са един от най-важните стълбове на британското общество, включително монархичните правила и история. Отделно, на точно тази двойка много им отиват традиционните белези на монархиятаа - официалност, престижни титли, приятно въздействащ аристократизъм и пр. Убедени сме, че ще се съгласите. 


We Love: 14 университетски кадъра на Уилям и Кейт



More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.