Премиерата на сериите Huawei nova 10 и Mate 50 в България бе отбелязана с участието на Unicredit Bulbank и iCard, и с нова сервизна програма

Премиерата на сериите Huawei nova 10 и Mate 50 в България бе отбелязана с участието на Unicredit Bulbank и iCard, и с нова сервизна програма

20 септември 2022 бе датата на официалната премиера на серията Huawei nova 10 у нас – с атрактивна кампания за предварителни поръчки в комплект с безжичните слушалки Huawei FreeBuds Pro 2

Датата бе отбелязана на медийно събитие в Музея на илюзиите в София, където гостите имаха възможност да изпробват богатите възможности на иновативната селфи камера на Huawei nova 10 Pro в реална, цветна и забавна среда. Акценти на преживяването бяха ултраширокото селфи видео в 4К, Super Night Selfie и Super Night Shot, отговорни за снимките при супер ниска осветеност и красивите, но трудни за улавяне светлини на града през нощта, селфи приближението в диапазона 0.7x-5x, 60MP ултраширокоъгълното селфи с висока резолюция и 50MP UltraVision основна камера, както и светкавично бързото 100W Huawei SuperCharge Turbo зареждане. Кулминация на премиерата на модела у нас бе първото показване на рекламния клип с участието на Ивет Лалова, който публиката ще може да види по телевизията и в социалните мрежи през октомври.

На събитието бе обявена още една екстра в предлагането на серията Huawei nova 10 – включваща едноименния модел и неговата версия от по-висок клас – Huawei nova 10 Pro, която ще е налична за българския пазар от октомври – удължената гаранция. За двата нови модела ще може да се закупи една допълнителна година гаранция, над стандартната за продукта, като по време на удължения гаранционен срок всички дефекти, резултат от различен от човешки фактор, ще могат да се отремонтират от официалния Център за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге“ N6 в София, с нулеви такси за диагностика, резервни части и труд.

Голямата изненада – Huawei Mate 50 Pro в България

На събитието бяха показани още новите безжични слушалки Huawei FreeBuds SE, а голямата изненада бе първото показване пред публика у нас на дългоочаквания нов представител на култовата серия Huawei Mate, която бележи 10 години от първия анонс на устройство с това име. Генералният мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония - Лиу Ганг - Скофилд, потвърди, че Huawei Mate 50 Pro – първият мобилен телефон с 10-степенна физически променлива бленда на основната камера, се очаква в България в началото на ноември, както и че за първи път у нас феновете ще имат възможност да закупят ексклузивната му версия с гръб от оранжева веган кожа и свръхиздържлив Kunlun дисплей.

AppGallery по света и у нас

Всички нови смартфони на Huawei идват със собствения магазин за приложения на Huawei –AppGallery. Платформата бележи изключително бързо разрастване през последните години, с над 580 милиона активни месечни потребители в света, 10% ръст на тези потребители извън Китай, и почти 6 милиона глобално регистрирани разработчици. Развитието на AppGallery e впечатляващо както по отношение на най-използваните и любими глобални приложения, така и на изключително важните за българските потребители приложения на опериращите на нашия пазар банки, други финансови услуги, мобилни оператори, таксиметрови услуги, шопинг и различен вид резервации, медии и други платформи за предаване на съдържание, игри и много други.

Специални гости на премиерата на новите смартфони на Huawei бяха Борислав Генов, член на борда на Unicredit Bulbank и директор ритейл банкиране, и Мария Вълева – изпълнителен директор и член на борда на iCard АД.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.