Следва

Loreal представя боята на бъдещето ИНОА

С аромат на Англия. Новият Burberry Sport

Новият парфюм на Burberry е вдъхновен от колекцията облекла Burberry Sport. Той действа като експлозия на...

Beauty News преди 14 години

Новият парфюм на Burberry е вдъхновен от колекцията облекла Burberry Sport. Той действа като експлозия на адреналин, която подчинява сетивата, стяга тялото за движение и се превръща почти в пристрастяване!

Двата аромата илюстрират енергия и съвременност, постигната чрез съставки, които изобилстват на витамини и нетипични вибрации. Доминиращата свежест се дължи на джинджифил и хладна солена нотка.

Флаконът развива темата за гумения етикет, който е показан при всички облека от линията, както и емблематичните за нея цветове червено, черно и бяло. Иновативният му, модерен и спортен дизайн е постигнат чрез гумата, с която е обгърнат. Тя осигурява и много приятна на допир повърхност, а логото, гравирано в гумената капачка, му придава уникална идентичност.

Той е типичен подарък Burberry, който не може да бъде объркан – модерен, графичен, технически и луксозен. Лесен за употреба и пренасяне, с опаковка създадена в същия дизайн като затворените флакони. Те са разработени като аксесоари, а червената гумена гривна, поставена върху опаковката на тоалетната вода, носи логото на Burberry Sport.



Burberry Sport за Жени е чист, флорален и свеж, с изключителната ласка на слънчев лъч.

Мирисът на Мандарина и Джинджифил се смесва с ободряващия аромат на Солен морски бриз, които се усеща като поток от енергия и светлина.

Свежото и блестящо сърце на Магнолия, Орлови нокти и Petit Grain придава на аромата много естествена флорална женственост, едновременно здравословна и свежа. А слънчевите нотки на деликатен Mускус и Кедър, смесени заедно придават много отличителен и вибриращ нюанс.

Burberry Sport
за Мъже от своя страна се характеризира с приток на адреналин, движение, иновация и експлозия от енергия. Уникална и естествена комбинация от екстракт на Грейпфрут, Леден Джинджифил и Пшенични кълнове.

Усещането за Морски Бриз се подсилва от ободряващата сила на Червен джинджифил и Хвойнови зърна. Чувствените дървесни нюанси на Сух Амбър (AmbrofixTM) и Кедър подчертават сладкия и сух аромат на Мускус Moxalone TM.



EAU DE TOILETTE ЗА ЖЕНИ

75ML – 50ML – 30ML
Лосион за тяло 150ML
Душ гел 150ML

EAU DE TOILETTE ЗА МЪЖЕ

75ML – 50ML – 30ML
Афтър шейв лосион 75ML
Афтър шейв балсам 150ML
Душ гел 150ML
Дезодорант стик без алкохол 75G

Новият аромат Burberry ще намериш в магазин Kult в ЦУМ.


За повече информация www.novea-bg.com

 

More Beauty News