Нищо по-сладко от Шер и Оливие Рустейн на Balmain ревюто снощи

Нищо по-сладко от Шер и Оливие Рустейн на Balmain ревюто снощи

Queen! 

Знаменитостите са супер във фокуса на сегашния моден сезон, и да, Парис Хилтън за Versace e хубава, но снощи днес в Париж новата колекция на дизайнера Оливие Рустейн за Balmain се представи от спорно най-добрата звездна дама за целия месец: Шер, the legend.

В изненадващия момент Шер, която е просто уникална 76-те си, закри шоуто, извивайки прекрасна походка в спандекс боди на френския лейбъл, който има остри подплънки на раменете, дълбоко деколте и фин мраморен принт. Също така - нямаше да е момент на Шер без капка театралност, така че тук са и невъобразимите платформени токчета - смъртоносни обувки, в които ходи с пълна лекота, разбира се.

И разбира се, Седмицата на модата в Париж далеч не е приключила, все още предстоят големи шоута на Chanel и Louis Vuitton, и двете големи в списъците с VIP гости. Но виждането Шер за Balmain е трудно да се надскочи. Нейният момент на модния подиум доказа, че невероятният стил и увереност се срещат на всяка възраст - всъщност очевидно стават все по-добри година след година. Единственото нещо, което липсваше, е микрофон, на който да се чуе "Believe“, но да не ставаме алчни - моментът на Шер и Оливие е мил до небето. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.