Следва

Буклите, роклята, сандалите, снагата - обожаваме тоалета на Амал Клуни в стил glamour от 20-те

Ким Кардашян разширява империята: идват и аксесоари за дома с инициалите й

Първата серия от новия пазарен проект включва тоалетка, контейнери, кутия за кърпички и кошче за боклук.

All About Life преди 1 година

Не знаем на какви хранителни добави е Ким Кардашян, но енергията й е за завиждане. След бельото и козметиката, неуморната бизнес лейди разширява милиардното си портфолио с нещо, което не сме очаквали сякаш да видим точно от нейния екип, но ето ни изненадани. Бизнес империята на КК ще прегърне в лоното си чисто нова колекция аксесоари за дома. Декоративните елементи ще бъдат представени под марката за грижа за кожата SKKN, но са си декорация за дома, а не козметика, т.е. началото на новото начинание е сложено, въпрос на време е да прерасне в отделна марка, според нас.

Идеята да създаде собствена колекция от аксесоари за дома идва на Ким, докато работи върху линията си козметика. Всички продукти на SKKN се предлагат в минималистични бутилки и кутийки в бежови и сиви нюанси, без етикети и излишен декор.(Прочетете още: "Още малко принос към портфолиото: Ким Кардашян пуска нова марка за красота SKKN")

„Когато мислех за дизайна на опаковката, исках всеки продукт да изглежда хармонично в дома ми“, сподели при премиерата Ким.


Цялото интервю на Ким Кардашян за Vogue: искрена, красива, сериозна, щастлива


Колекцията интериорен декор ще следва същата минималистична естетика. Към момента тя включва точно пет предмета, изработени от олекотен бетон: тоалетка, два контейнера с различна форма и размер, кутия за кърпи и кошче за боклук.

Междувременно Ким Кардашян представи втората колекция унисекс облекла от своята марка Skims. Новите модели се предлагат в размери от XXS до 4XL.(Вижте още: "Кой как избра да се рекламира: Брук Шийлдс за Skims на Ким Кардашян")

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.