Следва

Тълпи пазаруващи в новоoткрития Мол Сердика

Editors' choice. Моята идея за пролетния гардероб

След като намаленията почти привършиха, пролетните колекции вече са тук....

All fashion преди 14 години

След като намаленията почти привършиха, пролетните колекции вече са тук.

Затова обстойно проучихме тенденциите за настъпващия сезон, а той изобилства от такива.

Като започнем с принтове на цветя, животински и трайбъл, милитъри тренда, джинсите, телесния цвят, какито и лавандулата, прозрачните материи, ниските обувки и тези на платформа, шортите и т.н.

Знаейки какво предлагат столичните ни бутици и какво повеляват боговете, вече всеки от нас е напълно наясно как иска да влезе в пролетта.

Виж какво си избрахме да ни вдъхновява и да ни носи усмивки в хубавото време.
 

Мария


Каки, цветът на пролетта

Няма как да подмина милитъри тренда тази пролет, не само защото той е навсякъде, но и много харесвам убитите му цветовете. От последната ми разходка по магазините си избрах тишърт в цвят каки, който мисля да нося с винтидж джинси и дънково яке, както и високи сандали в телесно. Така комбинирайки трите тренда, ще посрещна casual и удобно пролетта.

Яке Only м-н Outlet 49 лв
Тениска H&M м-н38 35 лв
Дънки 2-nd hand
Обувки Asos.com
Comme des Garçons


Мила


Аз ужасно харесвам да си присвоявам дрехи от мъжкия гардероб. Правя го по-често вкъщи, отколкото навън, но във всички случаи чувството е страхотно.
Всички сме забелязали тенденциите за мъжки ризи, тишърти и панталонки, не са нищо ново. Същото важи и за блейзъра. В моя гардероб обаче настана инвазия на подобни сака и не мога да им се наситя. С навити ръкави, бял тишърт с принт и скини джинси – перфектният аутфит за моят ден.

Блейзър Ann Demeulemeester, бутик Allure, цена при поскване
Блейзър Mango, 119 лв
Джинси 2nd hand от магазин Ecru - 30 лв.


Иван


Everywhere Classics

Никога не съм обичал да съм прекалено подвластен на тенденциите. За мен най-важно е да се чувствам добре в това, което нося, защото знам, че тогава и изглеждам така. Но когато говорим за пролетни тенденции в мъжкия гардероб, има една открояваща се главна роля, заемана от сивото и изобщо пастелните тонове. Затова моят избор е за мъжа, който държи да е винаги модерен, независимо от мястото, на което отива. Един колкото лежерен, толкова и елегантен аутфит. Заложете на жилетките, които все още ще властват на модният терен, стават за хубава пролетна вечер с приятели или любим човек. Добавете вталени дънки и високи кожени обувки, задължително изглеждащи на възрастта на баба ви, но все пак нови. Топът е по избор, но най-добре бял или с интересен принт.

Дънки G-star Raw, магазин Fan point 269 лв Обувки Gas 165 лв.
Жилетка 2-nd hand
Тениска Terranova 20 лв


Розалина



Sporty Couture


Любимият ми тренд за сезона е спортната шик визия. Обожавам идеята да се носи анцуг (от любимото ми мързеляшко сиво) с висок ток, например велур, той предразполага към уют, както цялата идея на спортния шик. А и когато си спортен, можеш да си шарен, а в стайлингa сполучливите шарени комбинации винаги тежат повече от сполучливите монохромни. Но стига с теория на модата, купете си долнище на анцуг или клин, откраднете от някой мъж с вкус към принтовете широка тениска и остава само да добавите токчета с каишки и може би чорап. Връхната дреха в този стил много свободна, както и всичко останало – кожено яке, пуловер, шал, блейзър. Това е най-либералната тенденция, така че не пропускайте да се възползвате от нея и без това вероятно вече имате поне няколко мързеливи анцуга.

Яке от Baza, 49лв.,
тениска от магазин 38, 35лв.,
шал от магазин 38, 25лв.
кецове от Fan Point, 149лв.
клин second hand
обувки от asos.com


Гергана



Nude


От глава до пети не е моята идея за тази тенденция. Особено ако цветът на кожата ти не го позволява. Но така или иначе телесните и близки до телесните цветове, като цвят шампанско например, са доста секси предвид асоциацията с голото ти тяло. Обожавам обувките без цвят, издължават крака ти и създават усещането, че си боса на асфалта.

Затова моята модна повеля ще е nude, но не 100%. Предпочитам някой малък цветен акцент, при чантата може би, или с джинси.

Обувки Mango 135лв
Елек Gestuz м-н Baza 104 лв
Поло м-н Indian Point 10 лв
Дънки 2-nd hand м-н Ecru 30 лв

 

More All fashion