Следва

Double Trouble: секси червеното на Никола Пелц или секси бежовото на Хейли Бийбър

Развод след две години: Макензи Скот, бивша Безос и безмерно богата, отново е сама

Бившата съпруга на основателя на Amazon Джеф Безос Макензи Скот се развежда с втория си съпруг, учителят по химия Дан Джует по-малко от две години след сватбата, съобщи The New York Times.

 

Celebrities преди 1 година

Нещо не е потръгнало, явно...
Джует, припомняме, работеше и все още работи като учител по химия в училището, в което учат децата на Безос и Скот. Според колегите журналисти от САЩ той няма да претендира за състоянието на Макензи Скот, което се оценява на 34,9 милиарда долара. Двамата сключиха брак през ранната пролет на миналата година.


Дан Джует и Макензи Скот 

Основателят на Amazon Джеф Безос и Макензи Скот бяха женени 25 години, преди да се разведат по спешност през 2019 г. Двамата имат четири деца, а причината за раздялата бе неудържимият любовен роман на един от топ богаташите на света Безос с екзотичната Лорън Санчес, който продължава интензивно и до днес (Скандалът Безос: Коя е любовницата на най-богатия мъж в света?).


Джеф Безос и Макензи Скот

След развода Безос остави на бившата си съпруга част от акциите на Amazon, което я направи една от най-богатите жени в света и най-влиятелната жена в света според Forbes през 2021 г. Макензи Скот се занимава активно с филантропия и ръководи няколко благотворителни организации (четете още: Бившата на Безос дари $1.7 милиарда за благотворителност, смени фамилията - стана "нов" човек).

More from View Sofia

Изисканост - вечерният код на Оскари 2023

Food преди 1 година

Светът изрази гласно възторга си от снощния червен, по изключение златен този път, килим на Оскари 2023. И има защо - несравнимо елегантни, премерени, скъпи, но не натрапливи, визуално наслаждаващи тоалети, аскесоари, прически и грим, плюс бижутата, разбира се, наети на килограм от звездните стилисти. Флоранс Пю във Valentino, Фан Бинбин в Tony Ward couture, Риана в персонализиран Alaia - this was a night to remember

Новината за новото противозачатъчно хапче за мъже подлуди света, мненията - полярни

Health преди 10 месеца

Добре, добре, щом сте съгласни да предпазите света от появата на поредния му обитател, имаме добра новина: мъжкото хапче е почти тук. Точно като при понятията „женски футбол" и „жени лидери", това хапче има представка с думата „мъжки", за да сигнализира, че не е нормалното, а е нещо различно – дори малко шантаво!  

More Celebrities