Следва

Истории от живота: невероятната Маргарет Литман, прототипът на Холи Голайтли от "Закуска в Тифани"

Double Trouble: секси червеното на Никола Пелц или секси бежовото на Хейли Бийбър

Може и да имат проблеми, но Никола Пелц, първата снаха във фамилията Бекъм очевидно харесва стила на свекърва си Виктория. Виждаме как Ники интерпретира Вики, волно или неволно, и после я сравняваме с друга звездна хубавица, която не копира никого... 

 

Celebrities преди 1 година

Никола Пелц и Бруклин Бекъм са в Париж - звездната двойка прекарва дните си в партита и забавления, демонстрирайки хармония и любов в отношенията си с всяка поява.

Световните таблоиди следят двойката изкъсо - освен факта, че са носители на известни фамилии, семейство Бекъм сега преживява голям конфликт - отношенията между Виктория Бекъм и Никола Пелц са смразени, младоженецът Бруклин тръби навсякъде, че жена му е по-важна от всичко останало, а вчера се намеси и татко Дейвид, заявявайки, че подобни изцепки и поведени като това на сина му са нехарактерни за семейство Бекъм и няма как да бъдат приети добре. 


Оста снаха-свекърва се изостря: Никола Пелц обвини Виктория Бекъм, че я е игнорирала по време на сватбената подготовка


Въпреки липсата на разбирателство в отношенията със свекърва си, Никола Пелц демонстрира явно уважение към стила на секси Вики с всяко излизане. Вчера например тя се появи в много готин, приятно провокативен ансамбъл от две части - екстремно мини и сако. Алената кожа, от която е ушит комплекта неизбежно напомня на ценителите за червения кожен гащеризон на Виктория Бекъм от 90-те години. Вероятно Никола по нищо не отстъпва по характер на пиперливата Пош Спайс - и тя обича ярките и откровени дрехи и очевидно знае как да ги носи. Тоалетът на хубавата мисис Бекъм-младша допълват обувки на платформа, черно полуполо и чорапогащник, както и приятен стайлинг на косата с много модерния тази есен "момичешки" бретон и нарочно търсен обем.

И не, че червеното ни идва в повече, но като контрапункт на публичното, доста нахално като внушение излизане на нашумялата Пелц, показваме и другия начин, по който може да изглежда неоспоримият сексапил. Става дума за Хейли, за чийто стил можем да говорим безкрайно, защото е абсолютен и непресъхваем източник на вдъхновение. В поредното си излизане тя отново прави брилянтен ход, смесвайки дължини и текстури, но оставайки в една едничка, приглушено бежова гама. И пак е супер секси. 

За съвременните модерни и динамични жители на мегаполисите има няколко модни насоки, в които Хейли Бийбър определено се възприема като водеща фигура. Младата госпожа Бийбър работи с най-добрите стилисти, така че, ако искате да изглеждате модерно, грандиозно и луксозно (без сложни експерименти), е задължително да обърнете внимание на гардероба й и най-вече на начина, по който го използва. Всеки артикул е идеално съчетан с другите, така че Хейли да може да комбинира всичко с всичко, в резултат на което цялото й обличане изглежда хармонично и прекрасно обмислено.(Виж още: "Краката ли, дрехата ли да гледаме: чудно хубавата Хейли Бийбър")

Онзи ден красавицата бе забелязана също в Париж, където се провежда Седмицата на модата с колекциите Пролет/Лято 2023. За излизането си изящната блондинка предпочете бежова плетена мини рокля, която обгръща великолепната й фигура. Отгоре Бийбър метна палто в camel - най-добрият цвят на връхна дреха изобщо, който ще бъде актуален днес и след 20 години.

Хейли носи минималистични сандали с тънки каишки. Визията завършват тесни очила в стила на 90-те - тази форма изглежда най-впечатляващо на овални лица, подчертавайки острите скули.


Честита годишнина, Джейли - най-хубавите снимки и съвети на iconic двойката!


В заключение, два чудесни, макар и коренно различни ежедневно-предизвикатени тоалета. Гласуваме в анкетата за по-добрия >>> 

Анкета

Кой е по-вашият фит?

More Celebrities