Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2022

Astro преди 1 година

Водолей, акцентът за вас този месец са приключенията и далечните хоризонти, което внася усещане за хубав октомври. Слънцето и Венера във Везни ви вдъхновяват да пътувате по-далеч, да се насладите на нови преживявания и да докоснете нови места и лица. Ако търсите романтика, това също е възможно, особено когато сте в нови ситуации и създавате нови приятели.

Ако ви е писнало от бавния темп през последните седмици, този месец е обещаващ. Меркурий става директен на 2 октомври, което ще донесе подобрение и може би пробив в бизнес делата, финансите и споразуменията. Заедно с това Плутон става директен на 8-ми, последван от Сатурн две седмици по-късно. Областите, в които сте изпитвали разочарование, ще започнат да показват признаци на напредък.

Вие и хората около вас може лесно да се жегнете по време на пълнолунието на 9 октомври. И малките неща могат да доведат до спорове. Ако успеете да изпуснете парата първо, като тренирате или отидете на джогинг, денят ще има по-оптимистично и положително качество.

Ще бъдете в светлината на прожекторите, когато Венера и Слънцето се преместят в Скорпион на 23-ти. Следващите седмици са идеални за популяризиране на умения и способности и получаване на подкрепа за идеи и проекти. Със слънчево затъмнение на 25 октомври идва идеален момент за пускане на продукт или услуга - може също да ви бъде предложено повишение или възможност, която използва вашите специални качества и води до по-големи и по-добри неща.

Юпитер се връща в Риби на 27-ми, което ще даде тласък на финансовия ви живот. Използвайте тази възможност, за да работите по страничен бизнес, продажби, отърваване от вещи, от които вече не се нуждаете - и скоро ще разполагате с малко допълнителни пари.

И накрая, Марс става ретрограден на 30 октомври и остава такъв до 12 януари 2023 г., което може да наруши творческия ви поток, но стиснете зъби.

Хороскоп

Още от Astro