Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2022

Astro преди 1 година

Напредъкът изглежда ли спорадичен, Близнаци? Ако е така, това може да се дължи на факта, че в момента шест планети са ретроградни - но не за дълго. Този месец носи положителна промяна. Меркурий, Плутон и Сатурн стават директни, но бурният Марс ще стане ретрограден в края на октомври.

Акцентът е върху романтиката и креативността този месец, защото Слънцето и Венера са във Везни насърчават да се забавлявате, да отидете на прекрасни срещи и да се отпуснете с любими си хобита. Използвайте този шанс, за да покажете творческите си таланти, независимо дали онлайн или irl. Има и шанс за сътрудничество или възлагане на доходоносен проект.

Ако сте готови за купон, пълнолунието в Овен на 9 октомври може да съвпадне с празненство или друго забавно събитие. Атмосферата ще стане много бурна, каквото и да правите, а чувствата и нравите лесно ще излязат извън контрол, така че внимавайте. Положителната страна е, че ще срещнете някои очарователни хора и ще се забавлявате изключително много.

Нещата придобиват по-интензивен обрат, когато Венера и Слънцето се преместят в Скорпион на 23-ти. Животът на работа трябва да стане по-гладък, защото Венера в този сектор помага за облекчаване на всякакви трудности. Дневният график и уелнес процедурите са приоритет, така че бъдете готови да направите някои радикални промени.

На 25 октомври има Слънчево затъмнение в Скорпион, което означава, че имате шанс за ново начало. Ако има проекти или дейности, които губят вашите време и ресурси, това е добър момент да ги оставите настрана, за да се съсредоточите върху по-продуктивни възможности. Може да започнете нова работа или може би собствен бизнес. Затъмненията насърчават да еволюираме, но някои неща първо трябва да се променят, така че бъдете готови.

И накрая, Юпитер се връща обратно в Риби (на 27-ми), където остава до 20 декември, вдъхновявайки да се разклоните и да изследвате нови възможности. 

Хороскоп

Още от Astro