Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2022

Astro преди 1 година

Раци, това е вълнуващ месец, в който прогресът става възможен на повече от един фронт. Шест планети са в ретроградно движение в началото на месеца, включително Меркурий, което може значително да забави нещата, но първо Меркурий, след това Плутон и накрая Сатурн започват да се движат директно, което е огромна глътка въздух. Въпреки това, бурният Марс става ретрограден на 30 октомври - може би наистина няма пълно щастие...

Акцентът е върху вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, до 23-ти. Ще се занимавате със семейни дела, ще подредите мястото си и може би ще се отдръпнете от живота и ще се отдалечите малко от всички текущи проблеми. Това е възможност да получите по-добро усещане в перспектива. Пълнолунието в Овен на 9 октомври може да ви постави в светлината на прожекторите и да ви насърчи да споделите чувствата си по въпрос, който е много важен за вас. Действайте почтено и внимавайте с репутацията си, защото тази лунна фаза може да повлияе на имиджа ви. Избягвайте импулсивните ходове и ненужните конфликти.

Ще има обаче промяна в хода на нещата, тъй като Венера се премества в Скорпион, последвана от Слънцето, на 23-ти. Това е вашият шанс да изследвате онези хобита, които ви харесват. Използвайте това време, за да усъвършенствате уменията си и да развиете нови. И помислете за насърчаване на всичките си таланти, когато е възможно.

Романтиката също е на дневен ред, независимо от състоянието на връзката ви. Ако търсите любов, октомври може да е време на кипящи срещи и интензивни чувства. По същия начин, ако сте във връзка, ходенето на специални срещи или заминаването за кратко с партньора ви може да разпали отново искрата на страстта във вашата връзка.

Слънчевото затъмнение в Скорпион на 25 октомври ще съвпадне със силни чувства към някого или натрапчиво желание да направите нещо конкретно, важно, голямо. Каквото и да правите, избирайте мъдро.

И накрая, Юпитер се връща обратно в Риби на 27-ми, което предполага, че пропусната възможност може отново се появи. 

Хороскоп

Още от Astro