Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2022

Astro преди 1 година

Лъвове, акцентът е върху вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането, този октомври. Следващите седмици, по-конкретно до 23 октомври, ще ви хвърлят в общуване, преговори, учене и нетърпение да създадете ценни нови връзки. Слънцето и Венера са във Везни, така че ще имате естествено умение да разрешавате ситуации по начин, който работи за всички. Но следващите седмици са и възможност да покажете своите творчески умения и други таланти. Ако трябва да популяризирате бизнеса си или да рекламирате работата си, това е отличен момент да го направите.

В същото време, Меркурий става директен, което може да сложи край на всякакви забавяния и разочарования около финансови дела. Скоро ще забележите разликата в паричния поток, която носи спокойствие и възможности. Плутон също става директен на 8 октомври, а Сатурн - две седмици по-късно. Ако сте се натъкнали на няколко пречки през последните седмици и месеци, проблемите сега ще започнат да намаляват.

Въздухът ще се раздвижи по време на Пълнолунието в Овен на 9-ти. Емоциите ще бъдат доста бурни и жестоки; на моменти и със сигурност няма да отстъпите от никакви конфронтации. Все пак може би е по-добре да възприемете по-тактичен подход към разрешаването на споровете. Ключова връзка може да пострада, ако не го направите.

След това Венера и Слънцето се преместват в Скорпион на 23 октомври. Следващите около четири седмици ще бъдат време на изцеление и регенерация, особено ако отделите време, за да се отпуснете и да си починете. Слънчевото затъмнение в Скорпион на 25-ти може да съвпадне с важно решение - ще почувствате готовност да купите или продадете недвижим имот или да се преместите на ново място.

И накрая, бурният Марс става ретрограден във вашия 11-ти дом, дома на приятелствата и социалния живот, на 30 октомври, което означава, че хора от миналото ви могат да бъдат мост към нови възможности. 

Хороскоп

Още от Astro