Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2022

Astro преди 1 година

Този месец - поне до 23-то число - е посветен на вас, Везни. Слънцето е във вашия знак заедно с прекрасната Венера, вашата лична планета. Това ви хвърля в състояние на привлекателност и добро настроение. Осмелете се да бъдете малко егоисти и да се съсредоточите върху това, което искате. Толкова сте добри в това да давате на другите, че сега е време да се погрижите за себе си.

Този месец също така три планети стават от ретроградни - директни  Меркурий от 2 октомври, Плутон от 8-ми и сатурн от 22-ри. Ако сте се притеснявали и ядосвали от многото закъснения и неорганизирани моменти, нещата скоро ще започнат да се успокояват. Обаче - Марс ще бъде ретрограден от 30 октомври до 12 януари 2023 г., което може да забави всички планове, особено за спорт, пътуване и други хобита.

Ще почувствате емоционален взрив, идващ от Пълнолунието в Овен на 9-ти, което може да внесе тревожен елемент в ключови взаимоотношения - раздразнение или спорове с близки, малки неща, които се превръщат в драма. Но също така ще имате шанс да изчистите неразбирателствата, ситуацията не е без изход.

На 23 октомври паричните въпроси се издигат по-високо в списъка ви с приоритети, тъй като Венера и Слънцето преминават в Скорпион. Следващите седмици ще бъдат вашата възможност да рециклирате определени артикули и да продадете или раздадете всичко, което запушва жизненоважното ви пространство. Твърде много бъркотия ще попречи да имате достъп до богатството, което заслужавате. Отворете повече пространство и повече пари ще потекат към вас. Слънчевото затъмнение на 25-ти може да бъде повратна точка, която съвпада с решение или събитие, което напълно променя финансовата картина. Ако искате да започнете да прилагате по-здравословни финансови навици, това е моментът да го направите.

И накрая, Юпитер отново влиза в Риби на 27 октомври и остава там до 20 декември, което може да даде подновена енергия и някои възможности да излезете от зоната си на комфорт. 

Хороскоп

Още от Astro