Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2022

Astro преди 1 година

Слънцето и Венера са във Везни в началото на месеца, така че това е времето да завържете разхлабените краища и да намерите решение на витаещи проблеми. Тази фаза, която продължава до 23 октомври, е отлична за освобождаване от емоционален багаж и освобождаване на пространство за всички възможности, които ще дойдат, когато Слънцето се премести във вашия знак. Използвайте този шанс да се отпуснете и да презаредите. Може също така да откриете, че сънищата ви са особено ярки, така че би било добра идея да си отбележите онези, които изглежда ви призовават към нещо конкретно.

Ако сте се чувствали разочаровани от бавния ход на събитията, това може да се дължи на шестте ретроградни планети в началото на месеца. Три от тях - Меркурий, Плутон и Сатурн - се отпускат респективно на 2-ри, 8-ми и 22 октомври. Малко по малко нещата ще тръгнат нормално. Въпреки това огненият Марс става ретрограден на 30 октомври и остава такъв до 12 януари 2023 г., подчертавайки необходимостта от някои корекции по отношение на финансите и бизнес делата.

Пълнолунието в Овен на 9-ти ще предизвика проблеми, които са били заметени под килима. Това се случва във вашия лайфстайл сектор и може да съвпадне с инцидент на работа или в ежедневието ви. Все пак това е шанс да изчистите въздуха и да позволите на нещата да се върнат в правилния път.

На 23 октомври Венера и Слънцето се преместват във вашия знак и ще бъдете в стихията си! Следващите седмици са идеални за фокусиране върху онези дейности и взаимоотношения, които са най-значими за вас. Време е да бъдете малко егоистични и да правите нещата, които искате, без да се чувствате така, сякаш има нужда от компромиси и без да разводнявате намеренията си.

И накрая, заради Слънчевото затъмнение във вашия знак на 25-ти, мощната Лунна фаза ви поставя в нова лига. Ако имате голяма мечта, която нямате търпение да реализирате, сега е моментът. 

Хороскоп

Още от Astro