Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2022

Astro преди 1 година

Стрелци, първите три седмици на този месец ви насърчават да общувате и да се свързвате с други, които споделят вашите интереси. Готови ли сте да се присъедините към група, която се интересува от дейностите, които харесвате? Членуването в такава ще ви вдъхнови да се отдадете на страстта си още повече. Освен това можете да създадете много нови приятели.

Ако сте имали забавяния и недоразумения през последните седмици, те скоро ще отслабнат, тъй като Меркурий става директен на 2 октомври, последван от на 8 октомври и Сатурн на 22 октомври. 

Пълнолунието в Овен на 9-ти може да предизвика известно раздразнение и нервничене. Ако се чувствате в лошо настроение, малко спорт и енергични упражнения ще ви помогнат да се почувствате по-спокойни - това съветваме.

Нещата ще утихнат, когато Венера и Слънцето се преместят в Скорпион на 23 октомври. Това е покана от космоса да се отпуснете и да презаредите. Не е най-доброто време да започвате нещо ново, но трябва да вържете свободните краища и да довършите всичко, което виси над вас. Наблюдавайте сънищата си, защото те могат да бъдат много информативни.

Слънчевото затъмнение в Скорпион на 25-ти ще има доста голямо влияние върху вас, което насърчава да се възползвате максимално от вродените си таланти. Може да притежавате умения, които са очевидни за всички останали и все пак да не ги осъзнавате. Откриването и използването им ще е прекрасно преживяване.

Юпитер, вашата лична планета, влиза отново в Риби на 27 октомври и остава там до 20 декември, което ще внесе енергия и оптимизъм в дома, семейната ситуация и емоционалните отношения.

И накрая, Марс става ретрограден във вашия 7-ми дом, дома на любовните отношения, което може да забави темпото, с което се развива връзката ви, и да доведе до възможни недоразумения. 

Хороскоп

Още от Astro