Следва

Фурор в Париж: течната памучна рокля на Бела Хадид на ревюто на Coperni

Зелената рокля на Виктория Бекъм и преди това - ревюто, сълзите и снахата на първи ред в Париж

Виктория Бекъм с първо модно ревю в Париж и трогателната радост от големия, споделен със семейството успех.

 

Celebrities преди 1 година

48-годишна, успешна, хубава, дисциплинирана,, майка на 4 прекрасни деца, приятен и смел дизайнер, Виктория Бекъм отпразнува подобаващо със семейство и приятели големия си успех след премиерното си ревю в Града на любовта. Досега, по традиция, мисис Бекъм показваше модата си в рамките на Седмицата на модата в Лондон, така че преместването на локацията в Париж си е събитие. Вики представи модата на едноименната си марка Victoria Beckham за пролетта и лятото на 2023-та. 

На вечерното събитие бившата членка на Spice Girls носи яркозелена рокля и също толкова яркочервени ботуши без пръсти плюс коса на фриволно завъртян кок и обемни очила. До нея е любимият - неостаряващият или, по-скоро, остарявашият красиво Дейвид, дъщеря им Харпър, синовете Ромео и Круз.

 

Малко преди партито Виктория показа елегантна и женствена колекция, показана от най-скопъплатените и актуални модели в света, а в кря на шоуто се появи на подиума без да може да удържи емоциите. Тя излезе на пистата със сълзи на очи и спря за момент, за да прегърне Дейвид и да изпрати целувки на семейството, в абсолютно пълен състав, седнало на първия ред.


Оста снаха-свекърва се изостря: Никола Пелц обвини Виктория Бекъм, че я е игнорирала по време на сватбената подготовка


Въпреки слуховете за раздор между Виктория и нейната снаха, Бруклин и Никола Пелц присъстваха на шоуто.

@madamefigarofr Photo de famille avec les #beckham presque au complet. @brooklynbeckham @victoriabeckham #victoriabeckham #nicolapeltzbeckham #parisfashionweek son original - madamefigarofr

 

More Celebrities