Следва

We Love: Сивокоска с хубавите крака или 64-годишната Анди Макдауъл на шоуто на L'Oreal

Фурор в Париж: течната памучна рокля на Бела Хадид на ревюто на Coperni

На Седмицата на модата в Париж в сградата на бивше абатство от XIII век се състоя шоуто на новата пролетно-лятна колекция на екстравагантната френска марка Coperni.

 

Celebrities преди 1 година

Основателите на парижкия бранд Себастиен Майер и Арно Вайлан подариха на публиката на Седмицата на модата във френската столица истинско представление с изящната Бела Хадид в главната роля (четете още: Кан 2022: Бела Хадид във феерична винтидж Gucci от Том Форд, най-рядката рокля на света). 

В края на ревюто Бела излезе на подиума полугола, след което няколко художника буквално за минути напръскаха нежна и секси бяла рокля с цепка по тялото й. Технологията е разработена от Fabrican: специалната течност от памук и синтетични влакна, разредена в полимерен разтвор, при контакт с тялото се превръща в материал за носене.

Впоследствие такава рокля може да бъде свалена, разтворена и, ако желаете, отново облечена по същия начин, като същевременно могат да се правят промени в нейния дизайн.

Френската седмица на модата 2022 ще бъде запомнена с много ярки моменти - видяхме фантастични колекции - например на Сен Лоран, убийствено женствена работа, прелестната 76-годишната Шер дефилира за Balmain, а Balenciaga надскочиха мрачния си оптимизъм до висоти, които до онзи ден не смятахме за възможни. 

More Celebrities