Следва

Темата на Met Gala 2023 е посветена на Карл Лагерфелд

От нашето по-хубаво няма: Бойка Матова за Valentino в Париж

Българският модел с дебют на Седмицата на модата

Runway преди 1 година

Едно от новите лица на агенция “Ивет Фешън” Бойка Матова дефилира на ревюто на Valentino на Седмица на модата в Париж. „Щастливи сме за дебюта на нашето момиче, което, за да дефилира в едно от топ-модните шоуа във френската столица, премина през много тежък кастинг с модели от цял свят“, коментират от модната агенция.


Бойка за Valentino Spring 2023, Седмица на модата в Париж


Valentino, Spring 2023 READY-TO-WEAR


20-годишната Бойка Матова от година и половина е модел на „Ивет Фешън“. Високата 175см. моделка е открита от букера на агенцията Диан Динев точно преди началото на световната пандемия от Covid 19 през 2020г. Красавицата е родена в Свищов, но живее в София. През последната година Бойка работи изключително активно за различни кампании, които снима в Сеул и Токио. В момента тя разпределя времето си между Лондон и Париж, където я очакват десетки модни ангажименти. Нейната агенция в Париж е IMG, от която тръгват повечето от световните топ-модели.

Пожелаваме още много престижни ангажименти, здраве и късмет на прекрасното българско момиче!

More Runway

Dior Haute Couture AW25: ако гръцките богини спортуваха

Runway преди 1 седмица

Мария Грация Кюри ли е най-модерният дизайнер днес? Този въпрос си зададохме, виждайки новата колекция висша мода на италианската дизайнерка за френската модна къща. Мария Грация просто изостави традицията на корсажите и представи иновативен Sporty Couture.

Alexis Mabille и Stephane Rolland Haute Couture 2025 - Ода за мечтата за Париж

Runway преди 2 седмици

Двамата френски дизайнери създадоха и показаха колакциите си съвместно на Седмицата на висшата мода в Париж. За фантастичните силуети аплодисментите се оказаха нестихващи, а причината е разказаната история, или по-скоро мит, за Париж, който никога не спи.