Следва

Темата на Met Gala 2023 е посветена на Карл Лагерфелд

От нашето по-хубаво няма: Бойка Матова за Valentino в Париж

Българският модел с дебют на Седмицата на модата

Runway преди 1 година

Едно от новите лица на агенция “Ивет Фешън” Бойка Матова дефилира на ревюто на Valentino на Седмица на модата в Париж. „Щастливи сме за дебюта на нашето момиче, което, за да дефилира в едно от топ-модните шоуа във френската столица, премина през много тежък кастинг с модели от цял свят“, коментират от модната агенция.


Бойка за Valentino Spring 2023, Седмица на модата в Париж


Valentino, Spring 2023 READY-TO-WEAR


20-годишната Бойка Матова от година и половина е модел на „Ивет Фешън“. Високата 175см. моделка е открита от букера на агенцията Диан Динев точно преди началото на световната пандемия от Covid 19 през 2020г. Красавицата е родена в Свищов, но живее в София. През последната година Бойка работи изключително активно за различни кампании, които снима в Сеул и Токио. В момента тя разпределя времето си между Лондон и Париж, където я очакват десетки модни ангажименти. Нейната агенция в Париж е IMG, от която тръгват повечето от световните топ-модели.

Пожелаваме още много престижни ангажименти, здраве и късмет на прекрасното българско момиче!

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.