Следва

Новият портрет на краля, кралицата, принца и принцесата + два на Меган и Хари

We Love: Сивокоска с хубавите крака или 64-годишната Анди Макдауъл на шоуто на L'Oreal

Анди Макдауъл спря да се боядисва и светът каза едно голямо, силно и звучно "Евала"! 

 

Celebrities преди 1 година

Очевидно напълно в хармония с вътрешното, външното, съзнателното и подсъзнателното си Аз, 64-годишната актриса гордо дефилира с широка усмивка на ревюто на L'Oreal, състояло се преди вечер на Седмицата на модата в Париж. Анди, съвършената жена, носи фино модно творение с висока цепка и пера, за което твърдим, че е точно нейната дреха. Подиумният й дебют е изпълнен с оптимизъм, самочувствие, лекота и сексапил.  

Анди, горда притежателка на великолепни къдри, ги боядисваше години наред, но по време на пандемията реши да прегърне естествения вид на косата си (четете още: Анди Макдауъл: "Спрях да си боядисвам косата, защото..." и продуктите, които използва).

„По време на COVID непрекъснато гледах корените си, които все повече ми харесваха така, естествени. Усетих, че с тях ще бъда по-щастлива. И съм по-щастлива. много ми харесва. Аз съм на 64 години и това е най-хубавото време в живота ми. Удоволствие е да знаеш, че си доживял и заслужил сребърната си коса“, каза тя в интервю.

С удоволствие и усмивка наблюдаваме госпожа Макдауъл на тези кадри, а възхитата си от изумителната й фигура и нереални крака пускаме в атмосферата наоколо в знак на поредно потвърждение, че възрастта наистина е просто цифра (Четете още: "Жените сме уморени от очаквания": Анди Макдауъл за сивата коса и остаряването). 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 20 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.