Следва

Френско момиче на червен килим: фантазия от Кейт Бланшет в Ню Йорк

Чудесна Джоан Колинс в Лондон или как изглеждат едни добре прекарани 89 години

Династична! Джоан Колинс е икона на блясъка и в деветото си десетилетие.

 

Celebrities преди 1 година

89-годишната актриса е прекрасен пример за това, че можеш да си интересен, прекрасен, дори блестящ на прага на 90-те си години. Гледаме снимките й в дълга черна рокля с обемни ръкави от бала, проведен снощи в The Londoner Hotel в Лондон в доказателство на тезата (четете още: Искаме този глезен след 53 години...).

Известната холивудска звезда пристигна на церемонията, хваната за ръка с 57-годишния си съпруг Пърси Гибсън (може би тайната се крие тук някъде, в последното изречение...). 

Припоняме, че ролята на Алексис в култовия и почти безкраен сериал "Династия" донесе на Колинс световна слава през 80-те години (четете още: Какво да гледаме: сериалите с най-забележителни гардероби).

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 3 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 23 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.