Следва

Френско момиче на червен килим: фантазия от Кейт Бланшет в Ню Йорк

Чудесна Джоан Колинс в Лондон или как изглеждат едни добре прекарани 89 години

Династична! Джоан Колинс е икона на блясъка и в деветото си десетилетие.

 

Celebrities преди 1 година

89-годишната актриса е прекрасен пример за това, че можеш да си интересен, прекрасен, дори блестящ на прага на 90-те си години. Гледаме снимките й в дълга черна рокля с обемни ръкави от бала, проведен снощи в The Londoner Hotel в Лондон в доказателство на тезата (четете още: Искаме този глезен след 53 години...).

Известната холивудска звезда пристигна на церемонията, хваната за ръка с 57-годишния си съпруг Пърси Гибсън (може би тайната се крие тук някъде, в последното изречение...). 

Припоняме, че ролята на Алексис в култовия и почти безкраен сериал "Династия" донесе на Колинс световна слава през 80-те години (четете още: Какво да гледаме: сериалите с най-забележителни гардероби).

More from View Sofia

Разбиваща Дженифър Кулидж в тематичния режисьорски брой на W Magazine

Celebrities преди 1 година

Звездата на "Белият лотос" се смее последна в „Coolidge vs. Haute Squad 5: Attack on Neo Runway City—Jennifer Reborn", епична битка от режисьорите на "Всичко навсякъде наведнъж", специално за изданието на прочутото списание W magazine, посветено на режисьорите      

Hamachi и чаената церемония - една мечта от списъка, като намигване отгоре

All About Life преди 8 години

Да, говорим за чаената церемония, този толкова специален ритуал. Да се вземе участие в чаена церемония или да се получи покана за нея е привилегия. Чест. Удоволствие. Няма значение колко епохи са се сменили от първия път, в който в глинените, ръчно изработени чаши са се разлели ароматните чаени субстанции...

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.