Следва

Кание Уест взриви с "White Lives Matter", и още от ревюто на YEEZY в Париж

Жизел Бюндхен и Том Брейди в развод

Можехме да се закълнем, че тези двама красавци нямат никакви проблеми помежду си, но нищо не е такова, каквото изглежда - истина, стара колкото света. Двойката, оказа се, вече е наела бракоразводни адвокати.

 

Celebrities преди 1 година

Page Six съобщава, че Жизел Бюндхен и Том Брейди са взели решение да се разведат. Журналистите твърдят, че двойката вече е наела бракоразводни адвокати. Припомняме, че топмоделът и най-титулуваният играч в историята на NFL са женени от 2009 г., имат две деца, а Брейди има и 15-годишен син от бивша партньорка. Известно е, че в случай на развод съпрузите държат да получат споделено попечителството над децата и над всички финансови активи (четете още: Големите любовни истории: Том Брейди и Жизел Бюндхен).

Вземаме предвид, разбира се, че слухове за развода на красивата звездна двойка се носят от доста време. Близки до семейството съобщават, че Жизел и Том постоянно се карат, главно защото спортистът не отделя достатъчно време на семейството. Той вечно е на тренировки, докато Жизел е отдадена изцяло на децата. Когато преди броени седмици Брейди за пореден път обяви, че ще продължи да играе футбол, въпреки предварителните заявки за отказване от спорта, Жизел спешно е отлетяла за Коста Рика. Какво следва, предстои да видим, но ни е много терсене - обожаваме красиви двойки с прекрасни деца, на които всичко, поне отстрани погледнато, им е ок. Да, ама не (четете още: Жизел Бюндхен на корицата на Elle: : „Чувствам се пълноценна като майка и съпруга, аз съм на ред“). 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.