Следва

Мрр, Пресли Гербер - хубавото момче на Синди Крауфорд

"Млечен" маникюр - семплото съвършенство на есента и веруюто на Мелания Тръмп

10 чудни млечни "рецепти" 

Nails преди 1 година

Този сезон на власт е цветът: всички нюанси на жълто, оранжево, зелено и лилаво царуват на модните подиуми, в грима и, разбира се, в маникюра (четете още: Nail Trend Report: италиански маникюр и формата, Санчо, формата). Въпреки това, красивият маникюр не е задължително да е ярък, а феновете на естествеността разполагат с доста решения поради добрата воля на производителите на лакове за нокти и техни височества маникюристите. Винаги стои опцията да направите маникюра си и да оставите ноктите без покритие или само с лек слой прозрачен топ.  Съществуват обаче, и в момента са ултрамодерни, и млечните дизайни на ноктите - женствен и нежен тренд, който самите ние предпочитаме от поне месец насам. 

Идеята за изпълнение е възможно най-проста. Ноктите (те могат да бъдат с всякаква дължина и форма, стига да се вижда бялото „ръбче“ на върха) са покрити с полупрозрачен бял лак, като допускаме той да има бежов или розов оттенък. Прозрачността на покритието го прави да изглежда като мляко, откъдето идва и името. Ако този дизайн все пак ви изглежда скучен, можете да добавите фин блясък върху полупрозрачното покритие. Маникюрът ще остане минималистичен, но все пак ще изглежда малко по-интересен (четете още: Nail Trend Report: цвят по върховете, вместо обичаен френски маникюр).

Красивите нокти, декорирани по този изящен и мек начин, ни напомнят много на начина, по който Мелания Тръмп предпочита да носи маникюра си. Елегантна, аристократична, чиста и свежа версия, от която ръцете наистина стават много красиви, вижте >>>    

 

More Nails