Следва

Защо този цвят, Катрин? Първата рокля на принцесата на Уелс, която не харесваме

Triple Trouble: Бела Хадид, Кейт Бланшет или Дуа Липа във възхвала на уличния стил

Когато е трудно, е трудно, и, все пак, коя? 

Celebrities преди 1 година

Бела Хадид съчетава няколко от основните модни тенденции тази есен. Звездата е в черен корсет и макси пола, смъкната ниско на ханша. Към страстната комбинация звездата добавя кожено яке, равни обувки и очила-маска плюс много и най-разни бижута, но приемаме, че талията и останалите телесни дарби са най-важното бижу в случая. 

Кейт Бланшет, неувяхващата австралийска перла, носи стилен костюм с панталон, който се вписва перфектно в ежедневния гардероб. Кейт всъщност е в доста добре изпълнен деним - костюмът се състои от вталено сако и клоширани дънки, към които закопчаната догоре искрящо бяла риза и розовите очила прилепват като по учебник. 

Дуа Липа пък показва как хармонично да комбинираме куп тенденции наведнъж в един ансамбъл. Виждаме широки сиви дънки, черен топ и силно скъсена, но за сметка на това обемна като плетиво жилетка. Аксесоарите прекрасно допълват визията - кожен колан, бейзболна шапка с козирката отзад, ефектни бижута и чанта-торба. Слушалките са отделна тема, секси и загадъчна.

В анкетата гласуваме за фаворита си тази седмица, и трите начина на обличане са върха, но някои са по-върха от други, да видим >>>    

Анкета

Избирам?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 17 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.