Следва

Води ли вегетарианството до депресия?

Защо този цвят, Катрин? Първата рокля на принцесата на Уелс, която не харесваме

Стилът на принцесата е все по-емблематичен, не и този път

 

Celebrities преди 1 година

40-годишната красавица, най-новата принцеса в британското кралско семейство, направи официално посещение в гинекологично-акушерското отделение на болница в Съри. По повода тя избра плисирана миди рокля в цвета на есента. Горчичено жълтото творение струва £220 и е дело на дизайнерката Карън Милън. Всичко в тоалета е издържано добре - вталената кройка, дължината на ръкава, специфичното остро деколте, дължината на дрехата - чудесни, но не и в този цвят. И без друго ужасно труден, този нюанс - слънчогледово-препечено-тиквено-горчичен буквално измива Катрин. Проблем, който не спасяват нито отличният тен на съпругата на престолонаследника, нито перфекто соанираната й коса. В анкетата най-долу питаме за вашето мнение по повод нюанса, нашето е категорично - има поне 105 по-добри цвята на този свят, ако искаш да си свеж и ефектен.   

Принцесата на Уелс пристигна в болницата на Кралския окръг Съри, за да научи повече за грижите и подкрепата, които лечебното заведение предоставя на бременни жени и родилки.

Анкета

Можете ли да преглътнете това жълто?

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.