Следва

Чудни Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин, ръка за ръка, след като решиха, че разводът е лоша идея

Хилари Суонк ще е мама на 48: актрисата очаква близнаци

Обичаме хубави новини, като например тази: Хилари Суонк ще става майка. 48-годишната носителка на Оскар сподели щастливата вест, че е бременна и очаква близнаци.

 

Celebrities преди 1 година

Суонк разкри новината по време на участие в Good Morning America, облечена в ефирна флорална окля на Zimmermann, деликатно загатваща облината на корема. 

„Това е нещо, което исках от много време. Ще ставам майка не само на едно, а на две деца. Не мога да повярвам”, сподели известната актриса и добави, че е във втория триместър на бременността.

 

След шоуто Хилари публикува няколко снимки в Instagram, на които, усмихната до уши, показва гордо коремчето си.

Хилари се омъжи за Филип Шнайдер през 2018 г.. Четири години по-късно двамата красиви хора очакват заедно разширяването на семейството (четете още: Wedding bliss: Хилари Суонк каза "Да"). Желаем лекота и късмет! 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.