Следва

Изложбите, които си струват: Галерия Ракурси представя Христо Харалампиев - Скулптура и рисунка

Ура за първите кадри от снимките на втория сезон на "И просто ей така"

В мрежата плъзнаха първите кадри от снимките на втория сезон на сериала "И просто ей така", лекото, усмихващо и смайващо визуално продължение на "Сексът и градът"

 

 

Movies & TV преди 1 година

Важните детайли, забелязани мигновено от нас, в тоалета на главната героиня Кари Брадшоу са чантата от JW Anderson под формата на гълъб и обувките на висок ток от Dior. Актрисатата Кристин Дейвис, която изпълнява ролята на Шарлот, се появи на снимачната площадка с блуза и пола в черно с множество ярки детайли (четете още: She will be back: всичко, което трябва да знаете за втория сезон на „И просто ей така“).

Абсолютно фантастичната Сара Джесика Паркър сподели кадри от снимачната площадка в Instagram, след което настъпи масово обсъждане на видяното от цялата модна общност:

Съдейки по този невероятен тоалет, Кари Брадшоу и компания ще влудят града в новия сезон. PS. Освен останалото, гълъбът е чанта, коментират потребители на Телеграм.  

Допълваме, че гащеризонът и плътните рипсени чорапи от коприна на краката на Кари са от най-новата колекция на италианската Fendi, като общата стойност на този иначе съвсем фриволен тоалет е около 10 000 лева. Секси небрежността, поне привидната, струва доста, доста скъпо.  

Иначе, продължението ще излезе на екран в началото на 2023 г. По-рано стана известно, че актьорът Джон Корбет ще се присъедини към основния актьорски състав във втория сезон на "И просто ей така", като ще играе ролята на Ейдън, бившия любим на Кари Брадшоу, за когото тя почти се омъжи. Припомняме, че съпругът на Кари, г-н Биг, почина в първия сезон на сериала.

Първият сезон на "И просто ей така" неведнъж попадна в центъра на различни скандали . Причината? Главно сюжетните обрати, които феновете на "Сексът и градът" не харесаха - например аферата на омъжена Миранда с небинарен човек. Публиката също така осъди липсата на Саманта на Ким Катрал в сериала, която, според слуховете, не се появи в сериала поради личен конфликт със Сара Джесика Паркър.

More Movies & TV