Следва

Trends: Spring/Summer 2023

Sofia Street Style: Илия, пръстените, заради които го спряхме, и шопинга, начин на употреба

Казва се Илия и е на 24. Спряхме го, докато обядвахме, ние на едната маса, той - на другата, на Малките пет кьошета.

 

Street Style преди 1 година

Направиха ни впечатление лежерно преметнтият шал - маниер, който обожаваме у мъжете, златните пръстени, очевидно носени с любов, и пухкавото манто, идеалната октомврийска дреха.

Помолихме Илия да ни позира за няколко кадъра и го разпитахме по повод стила.

Докато разглеждаме заедно приятно бохемския избор на дрехи и аксесоари, ето какво още разбираме за този готин софийски мъж.

Панталонът ми е от един аутлет на Шишман, палтото - от един базар за винтидж дрехи. Шалът не помня откъде ми е, но обичам този аксесоар, имам много и непрекъснато нося по някой от тях. Кецовете ми са Vans, лошо е, но не умея да си пазя обувките, затова са и такива, леко занемарени.

Обичам много да нося бижута, сега ме засякохте с малко, обикновено нося по повече, много ми харесва. Единият пръстен е от дядо ми, другият - от баба, този на другата ръка си го купих аз. Тениските, имам ужасно много, са базата на гардероба ми. В София най-приятното място за пазар са винтидж базарите - страшно харесвам да се отбия, да видя познати, да пия чаша вино и да си тръгна с някоя находка. Шопингът е всъщност много приятно преживяване, ако не е самоцел..."

More Street Style