24 SELF MADE: Voin de Voin

24 SELF MADE: Voin de Voin

24 SELF MADE е поредица за готини софиянци. Заедно ще четем, от този септември, докогато не ни свърши хубавото вино/кафе, за интересни и извънредно симпатични хора от града, които каним да се раходят по страниците ни, споделяйки искрено, честно, смешно, меланхолично, радостно или каквото е в момента настроението им, с техните думи, снимки, видеа, идеи, с тяхното изкуство и по техния начин, как изглежда, мисли и чувства един софиянец, Есен 2022 edition. Here is part 3! 

Воин де Воин е един от нашите летописци на смутното време, а сега го щипваме в 24 SELF MADE, за да ни покаже как минава ден, структурирано даже час по час, на един още един от особено интересните софийски артисти.  


24 SELF MADE: Александра Георгиева (Sashettu)


24 SELF MADE: Вилияна Карушкова


Денят на Воин, представен и разказан self made, изглежда така:

05:00AM Събудих се разстроен. Сънувах баща ми, надебелял, застанал срещу мен на масата, ядейки, тъпчейки се безспирно, неотговарящ на нещата който му казвах…

10:00АМ Приятелка от Русия дойде в Етер, и ме изненада през прозореца. Днес си тръгва за Русия. Беше доста неспокойна. Говорехме си за любовта, хората, страха за бъдещето в двама ни. Искахме да плачем, но се държахме силни. Когато се сбогувахме, притиснахме сърцата си един към друг и стояхме дълго време, като че ли искахме да синхронизираме ударите на клапите им. Прегърнахме се като за последно. Тя тръгна.1:00PM Пуснах музика на грамофона.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.