Следва

Прегледай се безплатно и реши проблема с акнето - за осма поредна година Bioderma подава ръка на всички

24 SELF MADE: Voin de Voin

24 SELF MADE е поредица за готини софиянци. Заедно ще четем, от този септември, докогато не ни свърши хубавото вино/кафе, за интересни и извънредно симпатични хора от града, които каним да се раходят по страниците ни, споделяйки искрено, честно, смешно, меланхолично, радостно или каквото е в момента настроението им, с техните думи, снимки, видеа, идеи, с тяхното изкуство и по техния начин, как изглежда, мисли и чувства един софиянец, Есен 2022 edition. Here is part 3! 

All About Life преди 1 година

Воин де Воин е един от нашите летописци на смутното време, а сега го щипваме в 24 SELF MADE, за да ни покаже как минава ден, структурирано даже час по час, на един още един от особено интересните софийски артисти.  


24 SELF MADE: Александра Георгиева (Sashettu)


24 SELF MADE: Вилияна Карушкова


Денят на Воин, представен и разказан self made, изглежда така:

05:00AM Събудих се разстроен. Сънувах баща ми, надебелял, застанал срещу мен на масата, ядейки, тъпчейки се безспирно, неотговарящ на нещата който му казвах…

10:00АМ Приятелка от Русия дойде в Етер, и ме изненада през прозореца. Днес си тръгва за Русия. Беше доста неспокойна. Говорехме си за любовта, хората, страха за бъдещето в двама ни. Искахме да плачем, но се държахме силни. Когато се сбогувахме, притиснахме сърцата си един към друг и стояхме дълго време, като че ли искахме да синхронизираме ударите на клапите им. Прегърнахме се като за последно. Тя тръгна.1:00PM Пуснах музика на грамофона.2:00PM В един дойде Лизет. Вътре в галерията беше студено като в пещера, затова излязохме на улицата да работим над София Арт Уийк, фестивал който организирам. Пихме чай и ядохме бисквити. За момент се излъгахме, че лятото е още тук.3:30PM Завършихме тийзъра за Арт седмицата с Михаела и го пуснахме онлайн. Не достигна до много хора, тъй като акаунтът на Етер бе хакнат преди няколко седмици.

4:30PM Лаура дойде да ми донесе принтове с нейни фотографии за SAW. Заминава за Виена след час, но не й се тръгва. Смяхме се. Каза ми, че се вълнува да покаже работата си и че това ще бъде първата й изложба. Аз й казах, че винаги има първи път. Тя замина.5:00РМ Приятно ме изненада Петя от Берлин с нейното буу. Излязохме на слънце в градинката, аз ги снимах на пейката, а тя мен как се разтягам.7:00РМ Закъснях за откриването на Наталия в "Структура". Нямаше много хора след апокалиптичния дъжд. Изпих 3 чаши вино, а исках още. Снимах се с скулптурата на Оливиер Ларич - човекът куче. Докоснах работата с риск да бъда видян и нахокан.9:00РМ Завърнах се в Етер, сипах си вино, но го излях в мивката.10:30РМ Прогоних злите духове със сейдж.11.55РМ Рисувах със светлина в спалнята си.Към 3:00АМ съм заспал….

More All About Life