Следва

Френски тост: точно толкова добър на вкус, колкото секси по име, и рецептата

Too much звездни деца напоследък: Хайди Клум и Лени в кампанията на Intimissimi

Майката води дъщерята по собствените си стъпки в модата - от кампания в кампания, от ревю на ревю, а 18-годишната хубавица очевидно няма нищо против  

 

Celebrities преди 1 година

Хайди и Лени Клум, тяло до тяло, са героините в новата рекламна кампания на марката за бельо Intimissimi. 49-годишният немски топмодел и 18-годишната й дъщеря демонстрират комплектите бельо от предстоящата есенна колекция на италианския бранд (четете още: Тя е Лени Клум, 16, на мама Хайди Клум момичето). 

Лени Клум, по-нисичка и по-кръгличка от мама, и класическа брюнетка, успешно върви по стъпките на Хайди. Веднага след навършване на пълнолетие към момичето заваляха рекламни договори и предложения за сесии. През януари Лени, заедно с майка си, се снима на корицата на ELLE и в симпатична черно-бяла фотосесия, преди това бяха и корица на Vogue, в алтернативен, много цветен стайлинг. В допълнение, младата Клум вече дефилира няколко пъти на различни ревюта, но не като модел, а като гост-звезда на първи ред (ръстът на момичето е 163 см, което, както и да го смятаме, е недостатъчно за кариера на подиума).

 

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 час

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 1 ден

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 2 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.