Следва

Най-интересните 20 чифта обувки от Седмицата на модата в Париж - плексиглас, токове, плетеници и балони

Модата като източник на мемета: 9 попадения от показаното в Париж

Седмицата на модата в Париж приключи, но ще остане в историята със скандали, купища звездни гости, много оригинални колекции и супер готини закачки с всичко това >>> 

 

All fashion преди 1 година

На модния подиум се извървяха убийствено любопитни тоалети и аксесоари, част от които мигновено се превърнаха във вайръл моменти, както и приляга на една от най-силните Седмици на модата. Показаното е за Пролет 2023 и определено е добро, независимо от смешните интерпретации на работата на дизайнерите. 

1. Нанороклята на Бела Хадид на шоуто на Coperni

В социалните мрежи се шегуват, че след ревюто на Coperni Седмицата на модата не може да бъде продължена - за един ден видеото с Бела Хадид, върху което бе нанесена смес от памубни влакна и полимери, завладя абсолютно всички социални мрежи и модни платформи. 

2. Чанта от 18k злато на ревюто на Coperni

Заради шума около Бела мнозина пропуснаха още един сензационен момент от шоуто. Специално за ревюто марката изработи бройка от много популярния си модел чанта от чисто злато - точно един килограм е бил изразходван за вещта след претопяване. След шоуто, както бе обещано от екипа на Коперни, аксесоарът ще бъде претопен отново. Иначе, някоя случайна щастлива притежателка би могла най-накрая да погледне отвисоко и с пренебрежение на приятелките си с "обикновен" Birkin.

3. Ръкавиците презерватив от шоуто на Botter

Ако този тип аксесоар се утвърди, значи, едно, на никой няма да му пука вече кой какво точно е избрал да носи, две, световния океан ще ни е благодарен - всяка пластмаса и латекс очевидно могат добре да бъдат оползотворени, и, три, на съседските момчета няма да им се позволява да хвърлят този тип "пособие", пълно с вода, от балкона на баба си, докато уж си учат уроците. 

4. Балонените обувки на шоуто на Loewe

Темата за гумените продукти бе продължена от Джонатан Андерсън, чиито колекции в Loewe вече изглеждат като готово меме. Един чифт обувки на шоуто му Пролет 23 изглеждаше като направен от куп леко надути балони. Ако партито ви не се получи, няма проблем, - намираме приложение на останалите балони, закрепяйки ги за аксесоар по предпочитание и сме точно в центъра на голяма тенденция.

5. Пликчето от чипс на шоуто на Balenciaga

Демна Гвасалия улеснява живота на модата - сега всеки любител на чипс би могъл да твърди, и то с основание, че всъщност е потребител на мода от най-висок клас (цялата колекция на Баленсиага за пролетта на следващата година е ТУК). 

6. Роклята от плесен на шоуто на Noir Kei Ninomiya

За да видите това творение, не е необходимо да сте в Париж. Достатъчно е да отворите хладилника и да си спомните при гледката вътре, че преди седмица и малко сте купили торба зеленчуци, но не сте стигнали до тях (вероятно сте си поръчали пица, энезависимо от първоначално доброто намерение за здравословност).

7. Обърнатата рокля на Comme des Garcons

Гениално, идиотско и неносимо, но май повече гениално, отколкото другите две... 

8. Пола Ants на шоуто на Schiaparelli

Мравуняк на дупето - ок, става, ако е от Даниел Розбъри.

9. Панделки на зърната в шоуто на Acne Studios

Когато напишем в Google " ръчно изработено секси бельо". 

More All fashion