Следва

Големите любовни истории: Джеймс Дийн и Пиер Анджели, холивудските Ромео и Жулиета

We Love: тези трогателни думи на Джулия Робъртс - за любимия, за децата, за дома

В интервю за CBS Джулия Робъртс сподели супер мили думи за децата и семейството си, много по-важни за нея от кариерата

 

Celebrities преди 1 година

Хубавата жена сподели някои от подробностите за малко познатата на света връзка със съпруга й, 53-годишния Дани Модър, и техните деца , 17-годишните близнаци Хейзъл и Финеас и 15-годишния Хенри, които споделяме, защото Джулия е една от най-"тихите" знаменитости, а моментът е мил.

Когато Робъртс говори за факта, че тя и Дани си пишат писма и бележки (те са женени от 2002 г.), актрисата намеква, че ще даде съвет на дъщеря си относно личния й живот. "Първото писмо, което той ми написа, беше седем листа. И все още го пазя на скришно място. Един ден ще го покажа на Хейзъл и ще кажа, "Ето така изглежда човекът, когото трябва да търсиш", разказва Джулия.


Джулия Робъртс и Дани Модер с деца

Робъртс разкри още, че се е опитала да даде съвет на дъщеря си преди дебюта й на червения килим в Кан през 2021 г. Самата Джулия тогава е в Америка, а Хейзъл придружава баща си на премиерата на филма "Денят на знамето", на който той е оператор. "Бяхме на FaceTime точно преди да тръгнат, тя лежеше на леглото и аз казах: "Колко е часът? Какво правите?“ Хейзъл отговори: "Е, татко си слага вратовръзка. Ще тръгваме.“ Казах: "А ти готова ли си?" Защото за мен тя не изглеждаше така - косата й беше просто вързана на опашка и толкова. Казах: "Хм, може би малко очна линия?" А тя каза: "Мамо, никога не съм слагала очна линия, какво говориш?"


Галерия: 52 кадъра косата на Джулия Робъртс, защото я мечтаем


Актрисата отбелязва, че е много трогната от този момент, защото за дъщеря й най-важното е просто да бъде с баща си, а не да се гласи и самоизтъква на червения килим. Хейзъл обаче е хвърлила око на роклите на известната си майка. Робъртс казва, че дъщеря й вече е пробвала роклята на Валентино, с която мадам Робъртс взе Оскара за ролята на Ерин Брокович през 2001 г.

"Миналата пролет дъщеря ми ровеше из гардероба в търсене на подходящи абитуриентски рокли и попита: "Каква е тази рокля?“. Казах, "Пробвай я." Беше твърде голяма за нея, но пък изглеждаше толкова сладка...

Джулия Робъртс също признава, че смята, че да си майка и съпруга е по-хубаво, отколкото да си холивудска звезда. "Когато не снимам, да бъда домакиня е моята работа на пълен работен ден. Разбира се, това не е вълшебен свят с дъги и еднорози всеки ден, но ми носи много радост. Актьорството никога не ме е поглъщало. Това е моята сбъдната мечта, но не е единствената ми сбъдната мечта. Животът, който изградих със съпруга ми и животът, който изградихме с децата ни, е най-доброто за мен."

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.