Следва

Учени се изказаха: Хари Стайлс е най-красивият мъж на планетата

Претенциозно, но ок за целите: Кристин Дейвис и поредните тоалети от снимките на "И просто ей така" 2

Снимките на втория сезон на сериала "И просто така", продължението на легендарния "Сексът и градът", текат с пълна сила. Оттук и изобилието от префърцунен кич, за който обаче си има причини, следователно го приемаме 

Celebrities преди 1 година

В мрежата се появиха нови снимки от работата по сериала, от които става ясно, че гълъбът-чанта на Кари Брадшоу далеч няма да е единственият впечатляващ моден артикул в новия сериал.

И така, изпълнителката на ролята на Шарлот Кристин Дейвис се появи на снимачната площадка в ярка рокля с много декорации и цилиндрична шапка с воалетка и панделка в задната част (суетата достига пика на своята популярност през 70-те и 80-те години на миналия век и изглежда точно така). Украшението за глава е направено от майстора шапкар Стивън Джоунс, а перлените обеци са на нюйоркската марка Fry Powers. Между другото, ще видим този тоалет в самото начало на първия епизод на втория сезон.

Снимки на актрисата в поредния преекпониран ансамбъл бяха публикувани в официалния инстаграм на сериала, съответно феновете веднага започнаха да залагат къде всъщност отива Шарлот в толкова екстравагантно облекло (поне за 21 век).

Мнозина веднага се сетиха за бала Met Gala. В допълнение, темата на тазгодишното събитие на Costume Institute беше Gilded Glamour - заглавието съдържа препратка към термина, използван за описание на последните три десетилетия на 19-ти век, когато икономиката процъфтява поради индустриализацията, оттам, разбира се, и модното й изражение.

Други смятат, че Дейвис може да носи тоалета на снимачната площадка на друг сравнително нов сериал на HBO, The Gilded Age, който също бе подновен за втори сезон тази година. Някой предположи, че самата Шарлот може да организира костюм-парти в стила на стария Ню Йорк според сюжета. Не всички обаче се оказаха приятно впечатлени от тоалета на Дейвис.

Ще се присъединят ли всички към цирка през сезон 2?, пита потребител @bozzlefroggy.

Друг коментатор обърна внимание на цветовете на тоалета.

Сред ивиците на полата да повечето прайд цветове. Да очакваме ли официално изявление?, пита друг фен, чието предположението не изглежда неоснователно, предвид факта, че "новата етика" още в първия сезон получи важна роля в сюжета.

Следващото модно допълнение към гардероба на снимачната площадка се оказа рокля на Valentino, проектирана от Пиерпаоло Пичоли специално за сериала. Характерният червен тоалет отиде при актрисата Никол Ари Паркър, която играе приятелката на Шарлот Лиза Тод Уексли.

Дали и Кари Брадшоу ще се сдобие с бална рокля, все още не е ясно – нямаме на разположение нови снимки на Сара Джесика Паркър от снимачната площадка, но сме в очакване. Бекстейджът на поредицата си е като същински сериал, при това перфектно режисиран в движение, няма какво да се лъжем, пък и няма лоша реклама. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 4 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.