Следва

Кафяво-бежовото семейство Сталоун на първи ред за Ralph Lauren

Виктория премахна Дейвид, но няма да се развеждат

Виктория Бекъм коментира в предаването Today плъзналите слухове за разрив в семейството и дори развод, които се появиха веднага след като стана ясно, че Пош е премахнала татуировка, посветена на съпруга й

 

Celebrities преди 1 година

Вики отбеляза, че не става въпрос за проблеми в отношенията, а за естетическата страна на въпроса - тя просто вече не харесва татуировки.

Направих си тези татуировки преди доста време, като не съобразих, че не са особено деликатни, каза тя, допълвайки, че съпругът й Дейвид Бекъм и синовете им имат много красиви татуировки, които никак не я дразнят (четете още: Малко сладко тату? Вдъхновението е в мастилените хрумки на супермоделите).

Моите татуировките не бяха много шик и всъщност не бяха красиви. Нищо повече. Медиите започнаха да спекулират: дали напускам съпруга си? Не. Просто ми беше малко гадно от тези татуировки. Всичко е пределно просто.

Виктория говори още за най-големия си син Бруклин и съпругата му Никола Пелц: всички знаят за предполагаемите проблеми, да не кажем раздор със снаха й, но мисис Бекъм се опита да ги опровергае (четете още Оста снаха-свекърва се изостря: Никола Пелц обвини Виктория Бекъм, че я е игнорирала по време на сватбената подготовка).

Имаха много красива сватба. Като майка се радвам да видя сина си толкова щастлив, това означава много за мен.

Тя отговори и на въпрос какви уроци могат да научат Бруклин и Никола от нейния брак с Дейвид.

Мисля, че на първо място е важно да сме приятели в семейството. Никога няма да можете наистина да ги посъветвате нещо, децата сами трябва да открият нещата, но вие трябва да сте винаги там, винаги до тях.

Припомняме, че Никола Пелц и много влюбеният Бруклин Бекъм присъстваха на шоуто на новата колекция на марката Victoria Beckham, заедно, на първи ред и видимо уважителни, с което се опитаха да сложат край на слуховете за конфликт в прочутата фамилия. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 4 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.