Следва

No doubt: Оливия Уайлд и най-красивата „гола“ рокля на Есен 2022

We Love: Кая Гербер в Alaia, същата като мама Синди

Колко бързо растат децата на супермоделите от 90-те!

 

Celebrities преди 1 година

Топмоделът Кая Гербер отдавна вече е независима звезда на световните модни подиуми и кампании, без префикса "дъщерята на Синди Крауфорд". Достойно продължение на една модна династия, за Кая все още е много трудно да забравим, че е наследницата на легендарния супермодел от 90-те години. Дори само защото колкото повече "остарява" Кая, толкова повече заприличва на известната си майка.

Достатъчно е да разгледаме в детайл снимките й от снощи, когато се проведе Гала вечерта на музея на Академията за кино в Лос Анджелис 2022! Нищо повече, нищо по-малко от двойничка на Синди (само бенката отляво липсва)!

Една единствена покана за списъка с гости на престижната вечер, на която се почитат холивудските звезди от А ниво, струва много. Но Кая се представи блестящо на белия килим.

В Музея на киното 21-годишната красавица се появи в рокля от новата колекция на Azzedine Alaïa - много прозирна, в черно-лилава палитра, част от колекцията на майстора на френската мода Есен 2022. Долната половина на дръзката дреха е набрана под талията и подчертава тънката като тръстика фигура на топмодела. Горната част обаче не оставя никакво място на въображението - неземно хубавата мис Гербер гордо позира пред фотографите с почти голи гърди (както, между другото, много други звезди през изминалата вечер). Тенденцията за свободно видими гърди набира все по-голяма популярност в гардеробите на прочутите, дамите стават все по-смели, а радостта за окото - все повече.  

More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 1 ден

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 3 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.