We Love: Кая Гербер в Alaia, същата като мама Синди

We Love: Кая Гербер в Alaia, същата като мама Синди

Колко бързо растат децата на супермоделите от 90-те!

 

Топмоделът Кая Гербер отдавна вече е независима звезда на световните модни подиуми и кампании, без префикса "дъщерята на Синди Крауфорд". Достойно продължение на една модна династия, за Кая все още е много трудно да забравим, че е наследницата на легендарния супермодел от 90-те години. Дори само защото колкото повече "остарява" Кая, толкова повече заприличва на известната си майка.

Достатъчно е да разгледаме в детайл снимките й от снощи, когато се проведе Гала вечерта на музея на Академията за кино в Лос Анджелис 2022! Нищо повече, нищо по-малко от двойничка на Синди (само бенката отляво липсва)!

Една единствена покана за списъка с гости на престижната вечер, на която се почитат холивудските звезди от А ниво, струва много. Но Кая се представи блестящо на белия килим.

В Музея на киното 21-годишната красавица се появи в рокля от новата колекция на Azzedine Alaïa - много прозирна, в черно-лилава палитра, част от колекцията на майстора на френската мода Есен 2022. Долната половина на дръзката дреха е набрана под талията и подчертава тънката като тръстика фигура на топмодела. Горната част обаче не оставя никакво място на въображението - неземно хубавата мис Гербер гордо позира пред фотографите с почти голи гърди (както, между другото, много други звезди през изминалата вечер). Тенденцията за свободно видими гърди набира все по-голяма популярност в гардеробите на прочутите, дамите стават все по-смели, а радостта за окото - все повече.  

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.