Щом не е Хари Стайлс, кой е най-красивият мъж в света? Коментираме заедно

Щом не е Хари Стайлс, кой е най-красивият мъж в света? Коментираме заедно

Миналата седмица Учени се изказаха, че Хари Стайлс е най-красивият мъж на планетата, недоволството и несъгласието от страна на вас, някои от читателите ни, е солидно, затова...

... стартираме специално сведена до фейсбук инициатива: Кой е най-красивият мъж на света? 

Статията за Хари е достигнала до над 120 000 души и голям процент от стотиците коментари изявяват, понякога леко грубо, несъгласие. Ето някои от тях, които ние предпочитаме да не коментираме, а използваме само с илюстративна цел: 

"Ай стига, бе Иде ми да го накърмя..."

"Абсолютно грозен лигльо."

"Най-красивото гейче на планетата..."

"Глупости! Сладникав и с квадратна глава!"

"Проучването да не е провеждано от майка му?"

"Въй въй въй, до къде я докарахме"

"Щот не са ма виждали"

"Между пее.раси ли е проведена анкетата"

"Жабок"

Естествено, има мили и интелигентни коментари; някои от вас контрират с Ален Делон, Дейвид Бекъм, Пол Нюман, Мариано ди Вайо, Джан Яман, Крис Хемсуърт, Шон Конъри, Франк Синатра, Кърт Кобейн, Брус Уилис, Силвестър Сталоун, Джейсън Момоа, Джордж Клуни, разбира се, "моят мъж" и много други. Да, мъжката красота е нещо субективно - сега я търсим в множеството и предстои да я обобщим в една от любимите ни рубрики, Петъчна доза секс, след преброяване на вашите гласове. 

Споделете в коментар, щом не Хари - Кой е най-красивият (известен) мъж в света, от миналото или от настоящето? Може с аргументи, може и без, но трябва да е искрено и лично. Питаме от днес до петък!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.