Следва

14 хиляди човека усетиха мощта на болида отблизо по време на Red Bull Showrun Plovdiv

Вместо драма в НС, басейн накрая на света - Лена Бориславова в Нова Зеландия

Далече, далече, далече  

Celebrities преди 1 година

Бившата говорителка на МС Лена Бориславова счупи иначе досадния и абсолютно незапомнен хаос, царящ в първия ден на новоизбраното 48-мо Народна събрание и се показа на социума от Нова Зеландия. Елегантният кадър внушава истинско безвремие, приемаме, че госпожица Бориславова, нетипична като маниер на общуване в публична среда, но добра в същото в частно качество, напълно нехае за случващото се в София и така и трябва, след като засега реши да стои извън политиката. Виждаме басейн, нега, красив пейзаж, красота...

Междувременно в сградата на Народното събрание цари, меко казано, цирк - политическите партии, представени в 48-ия Парламент, не успяват вече пет часа да изберат председател на НС, което е прецедент в историята - подобна конфронтация с такъм плачевен резултат никога не се е случвала у нас.   

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.