Следва

Лиз Тръс - най-скоропостижният премиер на Великобритания

Меган Маркъл в малко сладникава сесия и чисто ново интервю

Меган Маркъл се превърна в главна героиня на новия брой на списание Variety. Това е третото голямо интервю със съпругата на принц Хари след съвместното им предаване с Опра Уинфри, от което насам нищо не е същото, и след откровения й разговор с колегите от The Cut 

 

 

Celebrities преди 1 година

Новото интервю започва с въпроси за смъртта на кралица Елизабет II и връзката й с Меган. Както каза Маркъл, сега тя чувства "любов и подкрепа" от хората около нея и е благодарна за възможността да подкрепи съпруга си в този тъжен момент.

Меган също отбеляза богатото наследство, което кралицата остави след себе си - особено във връзка с "женското лидерство". Тя нарича покойния монарх "най-яркият пример за жена лидер": Изпитвам огромна благодарност за това, че успях да прекарам време с нея, да я опозная. Това е труден момент, но съпругът ми, вечен оптимист, каза: "Сега тя е при съпруга си."

Според мисис Маркъл, между нея и Елизабет II е имало "топлина", от което се чувства горда (четете още: Първо недоволство: Кралицата не одобрява сватбената рокля на Меган). 

Херцогинята на Съсекс добави, че подобни повратни моменти в живота "ви карат да се замислите къде фокусирате енергията си". Според нея, тя и Хари сега имат "прилив на енергия и ентусиазъм" относно проектите, по които работят, по-специално за тяхната благотворителна фондация (четете още: Наследници: колко пари има Хари от майка си и останало ли е нещо от тях).

Интервюто се фокусира и върху подкаста Archetypes, който Маркъл стартира през август, започвайки с разговор с тенисистката Серина Уилямс. Изданията на проекта предизвикват много спорове, включително критики към Меган, че е егоцентрична и сякаш "се интервюира сама", като обръща обидно малко внимание на гостите.

Не съм журналист, просто искам ярък, жив разговор, казва Меган в отговор на критиките и добавя, че героите в подкаста са „наистина сложни, колоритни, динамични личности със силни истории“.

Херцогинята нарече неиздадения брой с Парис Хилтън най-трудният. Маркъл признава, че е била нервна, защото е попаднала във властта на стереотипите за Парис, но накрая дори й се извини, че „си е позволила да я съди“:

Много от това, което мислех за Парис, всъщност беше ревниво и осъдително: Меган променя мнението си за госпожа Хилтън, след като научава за нейните травми в един доста комплициран живот, в който тя се е превърнала в герой.

На въпрос на репортера на Variety дали Маркъл е обмисляла да се върне към актьорската си кариера, тя отговоря недвусмислено: Не, стига ми. Никога не казвай никога, но нямам абсолютно никакво намерение да го правя.

Въпреки това, ако децата на Меган и Хари някога решат, че искат да бъдат артисти, родителите им няма да имат нищо против. Припомняме, че двойката има две деца - дъщеря Лилибет, която навърши годинка през лятото, и тригодишния син Арчи.

Какъв съвет би дала Маркъл на актриса, която един ден (както предлага журналистът, след 100 години) ще играе херцогинята на Съсекс във филм? Меган се надява, че при подготовката за ролята това момиче "ще обърне внимание на такива качества като нежност, игривост, смях, лекомислие".

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 11 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.