Следва

Емили Ратайковски си каза за развода и новата любов пред Harper's Bazaar

Тъжно: Том Фелтън, Драко от "Хари Потър", за алкохолизма

Да не се срамуваш, да споделяш, да искаш да си помогнеш 

Celebrities преди 1 година

Актьорът Том Фелтън, най-известен с ролята си на Драко Малфой, в когото сме били влюбени като деца, да, разказа за личната си борба с алкохолизма в мемоарите си Beyond The Wand. Той заяви, че адикцията към алкохола, изключително страшно нещо, при него се формира когато е малко над 20 години и се развива в тежки психични разстройства. Актьорът признава, че всеки ден пиел по няколко литра бира и няколко чаши уиски, че неговият мениджър, с когото се среща по това време, го е довел до идеята за необходимостта от рехабилитация. Освен това адвокатът му казва, че в рамките на кариерата си е имал 18 клиента с подобен случай, а за 11 от тази души ситуация е завършила със смърт.

Актьорът успява да влезе в рехабилитация за трети път - той напуска първия център ден след приема, а от втория е изгонен заради нарушаване на правилата. Том споделя, че решението да отиде на лечение е "едно от най-трудните, които някога е трябвало да вземе“. Има обаче и щастливи новини: самото признание, че човек "има нужда от помощ" е най-важната и голяма стъпка. "Вече не се срамувам да кажа, че не съм добре. И не съм сам в това." Той добавя, че не срамува от проблемите си и предполага, че неговата откритост ще помогне на други хора да се справят със зависимостта си. "Точно както понякога сме физически нездрави, така ставаме и психически нездрави. Няма от какво да се срамуваш. Това не е признак на слабост."

Том Фелтън не е първият актьор от "Хари Потър", който говори за проблемите си: Даниел Радклиф, главният актьор, също е публично открит за пристрастяването към алкохола, а също и Кит Харингтън от Game of Thrones, между другото (след края на снимките на сериала той се изправя пред депресия, от която се опитва да се отърве с помощта на алкохол. Неговата колега и съпруга Роуз Лесли му помага да вземе решение за лечението).

В мемоарите си, откъси от които са публикувани със съгласието на Том Фелтън, той разказва също за заснемането на филмите, за годините на успеха си и за това колко силно е бил влюбен в колегата си Ема Уотсън...
 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.