Следва

Гениалните прости неща - Сиренце в гювече

LadyPopula е най-новата игра в интернет, която те прави идеална като с магическа пръчка

преди 14 години

Най-хитовата онлайн игра – „LadyPopular”, стъпва на онлайн „подиума” на „Нова телевизия” в специално създадения за целта портал games.novatv.bg.

Там посетителите могат да се забавляват с още няколко от най-известните игри в момента - „Хановете”, „Nemexia” и „Penguin Farmer”.

Безспорно най-известната от тях - LadyPopular, от известно време държи челното място по известност и е абсолютен хит сред жените от различна възраст.

Концепцията пресъздава своеобразен онлайн живот на една Лейди, като играчът има задачата да й подбира различни дрехи, грим, прически, аксесоари, да й избира гаджета, да изгради кариерата й, да я съревновава с другите лейдита, да декорира апартамента й, да й организира партита, да отглежда неин домашен любимец и още много други занимания, присъщи на една интелигентна, талантлива и преуспяла жена.

С други думи – един малък, но изключително кокетен виртуален онлайн свят в който всяко момиче или жена може да достигне мечтите си с лекота и постоянство.

А казват, че било труидно да си идеална!

Досега има регистрирани над 150 000 потребители от цяла България, а колекциите от дрехи се обновяват според модните тенденции, за да могат лейдитата да бъдат винаги модерни и актуални.

Другите игри в каталога на games.novatv.bg са „Хановете” – за любителите на Средновековието, „Nemexia” – космическа онлайн стратегия, и „Penguin Farmer” - последовател на най-голямата Facebook игра – Farmville, в която играчът може да създаде своя собствена градинка от различни плодове, зеленчуци и цветя, и да се опита да пребори световния глад.

Всички игри са на български език

достъпни са безплатно, а за регистрацията се иска единствено e-mail адрес.

В света регистрираните потребители на тези игри са близо 10 милиона, а дневно онлайн има над 800 000 активни потребители.

Ако играчът хареса играта и желае бързо да достигне развитие в нея, той може да плати и срещу това да получи облаги, които съкращават времето за развитие. От друга страна, ако не иска да плаща, може да играе по-дълго и да изкара ресурса чрез игра.

„Нова телевизия” е първата медия у нас, която реализира подобен проект

Медии от ранга на ProSieben, Sky и ITV вече могат да се похвалят с изключително успешна такава секция в своите сайтове.

Желаещите да се пробват в игра по свой вкус могат да се регистрират лесно и напълно безплатно.

 

More from View Sofia

More