Следва

8 исторически кътчета в Италия, за да попътуваме назад във времето

„България Еър“ с допълнителни услуги онлайн

Националният превозвач добавя възможността за закупуване на допълнителни услуги по избран полет онлайн

All About Life преди 1 година

Националният превозвач „България Еър“ въвежда допълнителни услуги онлайн, които дават възможност на всеки пътник да добави предпочитана услуга към резервацията си чрез сайта или мобилното приложение. Това е поредната крачка, която авиокомпанията прави в унисон с мисията си да се грижи за пътниците, предлагайки им най-високо качество на обслужване и осигурявайки спокойно пътуване на всички, избрали да посетят мечтаната от тях дестинация.

Най-продаваните услуги по редовните полети на „България Еър“ – избор на място в самолета, добавяне на допълнителен регистриран багаж, превоз на спортна екипировка и др., вече са достъпни по всяко време на денонощието при закупуване на билет онлайн през сайта или мобилното приложение. Така всеки има възможността бързо, лесно и удобно сам да добави към резервацията си удобството, което да направи пътуването му още по-комфортно и приятно.

Менюто на борда на националния превозвач става още по-разнообразно. Заедно с безплатния кетъринг по всички международни линии авиокомпанията въвежда и възможността за избор на изкушаващи менюта срещу заплащане. Така пътниците на „България Еър“ ще могат да избират между стандартния топъл сандвич, включен в цената на билета, или някое от четирите вкусни предложения на борда на самолета спрямо собствените си предпочитания.

Чрез имплементацията на услугите, които са част от продуктовото портфолио на авиокомпанията, „България Еър“ се стреми да отговори на всички нужди на своите клиенти, осигурявайки им най-високо качество на обслужване. Развитието и подобряването на всички предлагани услуги продължава да бъде приоритет за авиокомпанията.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 9 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 9 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.