Следва

Ralph Lauren, Spring 2023 READY-TO-WEAR - за цялата рода!

Дънков Брад Пит, не за филм, а защото това е голямата мъжка тенденция

Есенно-зимните модни ревюта за мъжете за сезон 2022/2023 бяха пълни с дънки, дънкови ризи, дънкови якета и дънкови гащеризони. Дънкови момчета all around, сред тях и дънков Пит, Брад Пит 

All fashion преди 1 година

Тотален деним? Това е новото в мъжката мода, отлично интерпретирано от Брад Пит (както и от A$AP Rocky снощи). Най-емблематичната тъкан на двадесети век, родена като работно облекло и след това превърнала се в "демокрацията в модата" според големия майстор Джорджо Армани, продължава да има същото влияние, което я прави известна и незаменима във всеки гардероб от памтивека. Практичен, многофункционален и готин, денимът завладява всеки; мистър Пит е живото доказателство, барнат отлично в синя тъкан от глава до пети по случай Гран при на Формула 1 на Пистата на Америките в Остин, Тексас (четете още: Прави като кюнец или в цвят: как изглеждат най-модерните дънки за Есен 2022).  

Американският актьор интерпретира известната тенденция от 60-те години с широка риза от тъмен деним, съчетана със сини дънки, избелели и леко накъсани. Звездата възпроизвежда прекрасно стила на тексаските денди каубои. Емблематичен мъжки стил, представен от традиционната дънкова комбинациа на деним върху деним, при която няма голяма разлика в цвета, кройката, цвета на ризата или сакото. Вселена от възможности за смесване и съчетаване, от които не само Брад е повлиян. За разлика от него, все пак, който избира привидно семпъл тотал деним лук, чиито меки линии подчертават материята; големите световни дизайнери експериментират с много и различни комбинации, възприемайки тази тенденция по оригинален и невероятно разнообразен начин.

Следват някои от най-готините дънкови визии от мъжките модни ревюта Есен/Зима 2022/2023

Класическа романтика от Louis Vuitton


Louis Vuitton

Чрез интуицията на Върджил Абло в последната му работа Louis Dreamhouse за Louis Vuitton  денимът е превърнат в гръбнака на есенно-зимната колекция, като предлага деним от глава до пети, но оцветен ярко, ушит на костюми с монограм и варианти на класическия смокинг. Изобилието от цветове варира от оранжево до лилаво. Перфектен за пролетта и лятото, но също и за есента за тези, които са готови да рискуват с некласическото несиньо.

Течен деним, като рокля или палто, от JW Anderson


JW Anderson

Начело на линията си, която следва концепцията за хомогенност на тъканта, JW Anderson предлага дълго яке, идеално за средата на сезона. Предназначено да се ​​носи като рокля или върху широки панталони и пуловер за подобряване на визията.

Обратно на училище с Kenzo


Kenzo

Японският дизайнер Ниго (Nigo), който е начело на Kenzo, ни връща в училище с деним, който имитира кройките на колежанските униформи, заедно с гащеризони, които да съвпадат с шапките с козирки и баретите, също само от деним.

Игра с контрасти от Нийл Барет


Neil Barrett

Силно контрастно усещане и много tie dye получаваме от Neil Barrett, който залага на класически модел дънки с тай-дай окраска, съчетани с елегантно яке тип куртка. За всички, които предпочитата тоталният деним все пак да има отдалеч отличителни черти. 

Много наслоено от Ед Мейнър


Hed Mayner

Уроци по деним и от Ед Мейнър , който ни предлага перфектния стайлинг за зимата. Тотален деним с макси жилетка в нюанси на синьото и кожени обувки в цвят камила, за да разчупите цветовата гама.

Вариации на тема Класика от Y/Project


Y/Project

Не на последно място, Y/Project предлагат деним върху деним, който влива в класическия стил нотка оригиналност, възприемайки почти дословно каубойския стил, отличаващ се с екстри като множество шипове и капси плюс задължителните каубойски ботуши. Да се ​​носи с шарена риза отдолу, камилски ботуши и подходящо топло одеяние за врата!  

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.