Следва

Чантата на Вивиан

Перли по обувките. Една мотивираща идея да започнеш понеделник

Според всички синоптични, метеорологични и какви ли още не прогнози времето идния Понеделник ще бъде повече от прекрасно....

Fashion преди 14 години

Според всички синоптични, метеорологични и какви ли още не прогнози времето идния понеделник ще бъде повече от прекрасно.

Това означава, че доброто ти настроение е на 50% гарантирано. За да ги направим 100% ти предлагаме към усмихващото слънце да добавиш щастлива усмивка и малко перли за разкош, но не на врата, а по обувките.

Добрите стари приятелки на всяка жена тази пролет заемат челно място именно там, по обувките ти. И защо не, носят толкова женственост, романтика, елегантност и много нежност.

За началото на пролетта ги комбинирай с дълга рокля и кожено яке или прав панталон с ръб, прозрачна риза и сако.



Друг по-лежерен вариант е с легингс, дълга риза и отново кожено яке, най-добре в нежни и светли цветове като телесно или бяло.



Така че без колебания използвай уикенда не само за почивка, а и малко шопинг - доказано е, че в малки количества не вреди.

Започни слънчевия си понеделник с перли по обувките от Shoes 8 и най-красивата усмивка, на която си способна.

бул. Цариградско шосе, бл. 113 в локалното. Има къде да спреш без опасност от нарушение, и по-важното - има какво да намериш по вкуса ти в магазин Shoes 8

тел. 0899 99 77 22

Всеки ден от понеделник до събота включително между 10:00 и 19:00
 

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.