Следва

„България Еър“ с преференциални цени на самолетни билети до края на зимния сезон

Капсулата ми - въглеродно неутрална

DEAL OF THE DAY!

Food преди 1 година

Qualità Oro, ¡Tierra! For Planet, Espresso Maestro Classico, Espresso Maestro Ristretto, Espresso Maestro Intenso, Espresso Maestro Lungo и Espresso Maestro Dek вече се предлагат в алуминиеви капсули, съвместими с Nespresso машини - превъзходен еспресо вкус с нулево въглеродно въздействие... Вече налични вече и в България и посветени на емблематичните блендове, които разкриват историята и опита на компанията от Торино в изкуството на смесването на кафе.

Симпатичните капсули компенсират емисиите на въглероден диоксид и любимите брандове на Lavazza идват облечени в алуминий, в който ароматът се съхранява, качеството на кафето остава върховно, а Планетата се усмихва. Търсете в магазините...

 

 

More from View Sofia

Кървави диаманти, предателства и екзекуции: съдбата на съпругите на диктаторите на XX век

Celebrities преди 2 години

Както се казва в Библията: „Съпругът и съпругата са един сатана“. Отнася ли се това до жените, решили да споделят живота си с ужасяващи диктатори, отприщили най-големите ужаси в историята на човечеството? Припомняме какви бяха съпругите на Адолф Хитлер, Бенито Мусолини и Николае Чаушеску и как се развиха съдбите им преди и след свалянето на съпрузите им.  

More Food