Следва

"Пиленцето е свободно" - Илон Мъск официално си купи Twitter

Коя е най-красива на Земята? Марго Р., според Maxim

Марго Роби за трета поредна година оглавява класацията "Горещите100" на австралийското издание на мъжкото списание "Максим", разбираемо, не ли

 

Celebrities преди 1 година

32-годишната холивудска звезда бе избрана за най-успешната и най-красива жена в света на шоубизнеса, спорта и поп културата на 2022-ра (четете още: Марго Роби е най-скъпо платената актриса в Холивуд - стана ясен хонорарът й за "Барби"). 

Всяка година "Максим" публикува класация на 100-те най-красиви и успешни жени, а Марго е първата, която три пъти поред е на върха.

Популярната актриса реализира блестящи филмови проекти през тази година, а от "Максим" казват за нея, че "е една от най-влиятелните жени в шоубизнеса" и че "умът и красотата й са в перфектна комбинация" .

Роби несъмнено е една от най-красивите актриси, а стилът й я отличава, където и да се появи. Доказваме по повода с 20 от най-добрите й в стилово отношение моменти:

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 12 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.