Следва

Обичта на известните: Ирина Шейк, Брадли Купър и Хелоуин-девойката им в Ню Йорк

Розов памук: сладка принцеса Леонор в Mango

Официален, но същевременно свеж тоалет - голямата щерка на кралица Летисия носи добрия вкус в кръвта

 

Celebrities преди 1 година

За втори път в рамките на дни изричаме популярната фраза „как бързо растат чуждите деца“. Първо обсъдихме колко Кая Гербер прилича на великолапната си родителка Синди Крауфорд, а днес сме обратно в Европа, взрени в чудното кралско семейство на Испания.

Миналата година най-голямата дъщеря на настоящите монарси напусна къщата на баща си или по-скоро пребогатия семеен дворец и се премести в Англия - престолонаследницата принцеса Леонор учи редовно в гимназия в Уелс. Красивото дете се прибира само за празници, някои уикенди и задължителните официални събития, изискващи нейното участие. Едно такова събитие бе очакваното представяне на Леонор на наградите „Принцесата на Астурия“ през 2022 г. Наградата носи нейното име и това е единственият кралски дълг, който е изпълнявала досега в лично качество.

За разлика от известната си майка кралицата, облечена в черна кадифена рокля с метални апликации, принцеса Леонор се появи публично в смокинг в силен розов нюанс. Стилистите в редакцията ни веднага разпознаха масовата испанска марка Mango в ансамбъла, част от колекцията на бранда от миналата пролет, главно по сакото с оригинално закопчаване "на  възел“ (испанската марка е често предпочитана и от Нейно Величество). Заключаваме, че младата дама постепенно изоставя тийнейджърските рокли и влиза "в обувките и дрехите" на прекрасна, вече по-зряла млада жена. 

В следващите дни принцеса Леонор, заедно с останалите членове на кралското семейство, ще участва в още три церемониални събития. Обещаваме още прекрасни отразявания на новата принцеса на Астурия, бъдещата испанска кралица - мило, сладко, красиво момиче.  

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.